reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Bylo ok przez 5 dni.... poszlam dzis do pracy na 7 h i o 14 tej mi sie mokro zrobilo :-( teraz dwa dni wolnego mam jak nie przejdzie ide na l4 trudno :-( ide na pociag wlasnie
moja ukochana babcia nie żyje już :-( z drugą (macocha ojca) nie utrzymuję za bardzo kontaktu, a z babciami od męża to inna historia
torba do szpitala spakowana w 95 %
missis do domu na l4 sio
ewelinka cudny brzusio a ja ktg nie miałam i nie wiem kiedy będę miała
torba do szpitala spakowana w 95 %
missis do domu na l4 sio
ewelinka cudny brzusio a ja ktg nie miałam i nie wiem kiedy będę miała
Juz w domciu zaraz biorę sie za obiadek
Hana dwa poprzednie razy były z wpadek, zakończyły sie poronieniem samoistnym, przyczyny nieznane. Teraz w lipcu tez samoistne, wydaje mi sie ze to przez niski progesteron. Dlatego chce go zbadać jescze raz w tym cyklu i pójść do lekarza. Jesli chodzi o obraz usg i badanie gin jest wszystko dobrze.
Tez sie martwię o Aschlee
Watpliwości ja do babć nie miałam szczęścia, ale w słoiki zawsze wyposaża mnie Mama
Ewelinka cudowny brzusio!
Miss idź na l4!
Edit:
Haha zobaczcie co znalazłam na instagrmie
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Hana dwa poprzednie razy były z wpadek, zakończyły sie poronieniem samoistnym, przyczyny nieznane. Teraz w lipcu tez samoistne, wydaje mi sie ze to przez niski progesteron. Dlatego chce go zbadać jescze raz w tym cyklu i pójść do lekarza. Jesli chodzi o obraz usg i badanie gin jest wszystko dobrze.
Tez sie martwię o Aschlee
Watpliwości ja do babć nie miałam szczęścia, ale w słoiki zawsze wyposaża mnie Mama
Ewelinka cudowny brzusio!
Miss idź na l4!
Edit:
Haha zobaczcie co znalazłam na instagrmie
Załączniki
Ostatnia edycja:
Nie wiem ktora to pisała! Ale uduszę! Kupiłam czekoladę wedla carmelove biała i wpadłam, zakochałam sie! A ja sie musze odchudzać do sukni!!! Aaaaaaaaa ratunku ;p
U mnie jakby nie to ze temp w dole to bym pomyslala o teście, dzis tak mi sie kręciło w głowie ze mało nie zemdlałam, rano mnie mdli, brzuch dziwnie boli ;p ach psychika kobiety... ;p
Zouza moze weź nospe?
Anula jak jesień przyszła to bym ciagle spała ;p
U mnie jakby nie to ze temp w dole to bym pomyslala o teście, dzis tak mi sie kręciło w głowie ze mało nie zemdlałam, rano mnie mdli, brzuch dziwnie boli ;p ach psychika kobiety... ;p
Zouza moze weź nospe?
Anula jak jesień przyszła to bym ciagle spała ;p
reklama