reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinko brzusio cudny ;-) ....

Miss Dlaczego ty nie pojdziesz po zwolnienie ?powinnas lezec i odpoczywać ...po co sie stresujesz,smucisz,denerwujesz?

moja ukochana babcia nie żyje już :-( z drugą (macocha ojca) nie utrzymuję za bardzo kontaktu, a z babciami od męża to inna historia :tak:

torba do szpitala spakowana w 95 % :-D

missis do domu na l4 sio :tak:

ewelink
a cudny brzusio :-D a ja ktg nie miałam i nie wiem kiedy będę miała :baffled:

Juz w domciu ;) zaraz biorę sie za obiadek :)

Hana dwa poprzednie razy były z wpadek, zakończyły sie poronieniem samoistnym, przyczyny nieznane. Teraz w lipcu tez samoistne, wydaje mi sie ze to przez niski progesteron. Dlatego chce go zbadać jescze raz w tym cyklu i pójść do lekarza. Jesli chodzi o obraz usg i badanie gin jest wszystko dobrze.

Tez sie martwię o Aschlee :(

Watpliwości ja do babć nie miałam szczęścia, ale w słoiki zawsze wyposaża mnie Mama ;)

Ewelinka cudowny brzusio!

Miss idź na l4!

Edit:
Haha zobaczcie co znalazłam na instagrmie ;)
ImageUploadedByTapatalk1413218170.285538.jpg

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1413218170.285538.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1413218170.285538.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Blair - dobre :D

Ja do domu wrocilam dopiero. Dobrze ze zrobilam wiecej jedzenia i nie musze robic na jutro.

Macica mi zaraz wyskoczy i stanie obok .. Koszmar.

Nie wiem ktora to pisała! Ale uduszę! Kupiłam czekoladę wedla carmelove biała i wpadłam, zakochałam sie! A ja sie musze odchudzać do sukni!!! Aaaaaaaaa ratunku ;p

U mnie jakby nie to ze temp w dole to bym pomyslala o teście, dzis tak mi sie kręciło w głowie ze mało nie zemdlałam, rano mnie mdli, brzuch dziwnie boli ;p ach psychika kobiety... ;p

Zouza moze weź nospe?

Anula jak jesień przyszła to bym ciagle spała ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Blair to moze zatestuj ....

Chociaż mi dzis tez mdlaco trochę było ... no ale tak jak mowisz ...psychika kobiety ....

Ja to już bym chciała mieć konkret ...albo ...albo ..

A cyc boli grr

Do góry