reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mychunia ojej współczuję problemów z zębem, a nie lepiej żeby nie zatruwać tylko od razu oczyścić kanały? podobno w ciąży strasznie psują się zęby...

Krysiulek jeśli mogę coś poradzić, to kierowałabym się raczej oznakami organizmu, ja np miałam tak że test pozytywny i owu w ten sam dzień, kolejnym razem na drugi dzień, a jeszcze innym miałam tydzień później... z reszt wiem że dziewczyny tu na forum też miały różne przypadki z tymi testami...

Zouza no widzisz :) trochę pozytywów na zły nastrój :)

Hana hmm dziwne... ale póki nie ma @ jest szans :D ja tam trzymam kciuki :D
tak, pewnie będzie opóźniona, miałam w ciągu ostatniego miesiąca sporo stresów, a dodatkowo raz na pół roku mam takie długie cykle, poprzedni był w marcu, a wcześniej w sierpniu...

hej dziewczyny - co tam u was? ja niestety przez to ze nie zagladalam u nie nadrobie was....
dzis mi szef cisnienie podniosl bo chcial zebym na l4 poszla juz ale zeby bedac na l4 - pracowala... i by mi zus placil ale on dodatkowo nie - to co on chcial darmo pracownika! ja powiedzialam mu ze jak bede na l4 to bede lezec w domu a nie do pracy chodzic - bo po to mam l4!
i tak stanelo na tym ze od 5 lub 10 listopada ide na l4 :) tyle ze on mysli ze pierwszy msc poki on l4 placi popracuje u niego (ale ja nie zamierzam) l4 to l4 a nie po to by pracowac... najgorsze to ze mowil ze moj lekarz prowadzacy to jego kolega i ze zadzwoni do niego zeby mi l4 wystawil 9a ja do niego ze to moj lekarz a najlepiej jak ja bede ze swoim lekarzem rozmawiac) - mam nadzieje ze lekarz nie bedzie robil mi problemow (jesli szef sie wkurzy ze jednak nie bede pracowac na l4) - a jesli bedzie robil to go zmienie!

ot moja historia :/

AnnaMaria co za złamas z szefa! Ty nie masz kataru tylko w ciąży jesteś! a lekarza obowiązuje tajemnica lekarska i jeżeli będzie działał z Twoim szefem za Twoimi plecami to możesz spokojnie to zgłosić! no i zmienić lekarza, ale myślę że jeśli facet jest rozsądny to nie pójdzie na żadne układy. A Ty idź na l4 i ciesz się maleństwem i lenistwem :D

reklama
Hej

Ja dzis cierpie na bol glowy:-:)-(

Czytam Was ale niemoge sie skupic by cos odpisac:/

S
Dzis mnie czeka nocka...to jakas porazka:/ i jutro po nocce musze sie do lekarza zglosic masakra:/ kiedy ja sie wyspie??!!! Jak mloda do odbioru mam po 14...
Ehh pozytyw z tego ze bede wiedziec kiedy jest owu!!! ;-)

Annamaria szef to jakas porazka?! Lekarza obejmuje tajemnica lekarska wiec chyba taki glupi niejest:/

Do góry