reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Mychunia
W ciazy kanalowka??:O:O
W ciazy kanalowka??:O:O
Hanaśmietana
Fanka BB :)
Blair ten sam test robiłam co wczoraj, dzisiaj jeśli doszło do owulacji to jest po niej 11 dzień
a u Ciebie może sie późna owu szykuje...
Mycha współczuje kanałówki
a u Ciebie może sie późna owu szykuje...
Mycha współczuje kanałówki
Mychunia ojej współczuję problemów z zębem, a nie lepiej żeby nie zatruwać tylko od razu oczyścić kanały? podobno w ciąży strasznie psują się zęby...
Krysiulek jeśli mogę coś poradzić, to kierowałabym się raczej oznakami organizmu, ja np miałam tak że test pozytywny i owu w ten sam dzień, kolejnym razem na drugi dzień, a jeszcze innym miałam tydzień później... z reszt wiem że dziewczyny tu na forum też miały różne przypadki z tymi testami...
Zouza no widzisz trochę pozytywów na zły nastrój
Hana hmm dziwne... ale póki nie ma @ jest szans ja tam trzymam kciuki
tak, pewnie będzie opóźniona, miałam w ciągu ostatniego miesiąca sporo stresów, a dodatkowo raz na pół roku mam takie długie cykle, poprzedni był w marcu, a wcześniej w sierpniu...
Krysiulek jeśli mogę coś poradzić, to kierowałabym się raczej oznakami organizmu, ja np miałam tak że test pozytywny i owu w ten sam dzień, kolejnym razem na drugi dzień, a jeszcze innym miałam tydzień później... z reszt wiem że dziewczyny tu na forum też miały różne przypadki z tymi testami...
Zouza no widzisz trochę pozytywów na zły nastrój
Hana hmm dziwne... ale póki nie ma @ jest szans ja tam trzymam kciuki
tak, pewnie będzie opóźniona, miałam w ciągu ostatniego miesiąca sporo stresów, a dodatkowo raz na pół roku mam takie długie cykle, poprzedni był w marcu, a wcześniej w sierpniu...
AnnaMaria89
Fanka BB :)
hej dziewczyny - co tam u was? ja niestety przez to ze nie zagladalam u nie nadrobie was....
dzis mi szef cisnienie podniosl bo chcial zebym na l4 poszla juz ale zeby bedac na l4 - pracowala... i by mi zus placil ale on dodatkowo nie - to co on chcial darmo pracownika! ja powiedzialam mu ze jak bede na l4 to bede lezec w domu a nie do pracy chodzic - bo po to mam l4!
i tak stanelo na tym ze od 5 lub 10 listopada ide na l4 tyle ze on mysli ze pierwszy msc poki on l4 placi popracuje u niego (ale ja nie zamierzam) l4 to l4 a nie po to by pracowac... najgorsze to ze mowil ze moj lekarz prowadzacy to jego kolega i ze zadzwoni do niego zeby mi l4 wystawil 9a ja do niego ze to moj lekarz a najlepiej jak ja bede ze swoim lekarzem rozmawiac) - mam nadzieje ze lekarz nie bedzie robil mi problemow (jesli szef sie wkurzy ze jednak nie bede pracowac na l4) - a jesli bedzie robil to go zmienie!
ot moja historia :/
dzis mi szef cisnienie podniosl bo chcial zebym na l4 poszla juz ale zeby bedac na l4 - pracowala... i by mi zus placil ale on dodatkowo nie - to co on chcial darmo pracownika! ja powiedzialam mu ze jak bede na l4 to bede lezec w domu a nie do pracy chodzic - bo po to mam l4!
i tak stanelo na tym ze od 5 lub 10 listopada ide na l4 tyle ze on mysli ze pierwszy msc poki on l4 placi popracuje u niego (ale ja nie zamierzam) l4 to l4 a nie po to by pracowac... najgorsze to ze mowil ze moj lekarz prowadzacy to jego kolega i ze zadzwoni do niego zeby mi l4 wystawil 9a ja do niego ze to moj lekarz a najlepiej jak ja bede ze swoim lekarzem rozmawiac) - mam nadzieje ze lekarz nie bedzie robil mi problemow (jesli szef sie wkurzy ze jednak nie bede pracowac na l4) - a jesli bedzie robil to go zmienie!
ot moja historia :/
AnnaMaria co za złamas z szefa! Ty nie masz kataru tylko w ciąży jesteś! a lekarza obowiązuje tajemnica lekarska i jeżeli będzie działał z Twoim szefem za Twoimi plecami to możesz spokojnie to zgłosić! no i zmienić lekarza, ale myślę że jeśli facet jest rozsądny to nie pójdzie na żadne układy. A Ty idź na l4 i ciesz się maleństwem i lenistwem
reklama
Hej
Ja dzis cierpie na bol glowy:--(
Czytam Was ale niemoge sie skupic by cos odpisac:/
S
Dzis mnie czeka nocka...to jakas porazka:/ i jutro po nocce musze sie do lekarza zglosic masakra:/ kiedy ja sie wyspie??!!! Jak mloda do odbioru mam po 14...
Ehh pozytyw z tego ze bede wiedziec kiedy jest owu!!! ;-)
Annamaria szef to jakas porazka?! Lekarza obejmuje tajemnica lekarska wiec chyba taki glupi niejest:/
Ja dzis cierpie na bol glowy:--(
Czytam Was ale niemoge sie skupic by cos odpisac:/
S
Dzis mnie czeka nocka...to jakas porazka:/ i jutro po nocce musze sie do lekarza zglosic masakra:/ kiedy ja sie wyspie??!!! Jak mloda do odbioru mam po 14...
Ehh pozytyw z tego ze bede wiedziec kiedy jest owu!!! ;-)
Annamaria szef to jakas porazka?! Lekarza obejmuje tajemnica lekarska wiec chyba taki glupi niejest:/