reklama
Kobietki ale super wchodze na bb a tu tyle znajomych twarzy sie pojawilo spowrotem fajnie bo przypomnialo mi sie jak kiedys tu bylo milutkoznaczy teraz tez jest ale brakowalo Was tutaj;-)
Anulka kochana ja czuje sie dobrze.Kazda dolegliwosc odbieram jako sygnal od mojej Fasoleczki ze jest w porzadku wiec staram sie cieszyc ze wszystkiego.Strasznie sie boje i codziennie sie modle zeby moja Kruszynka zdrowo sobie rosla i zebysmy sie spotkaly tego 10 maja
Missiiss szczerze to nie chcialo mi sie gotowac ale chec zjedzenia jej przerazyla na tym ze jednak siedzialam w tej kuchni w nocy
Kasikz kochana Ty juz prawie 14 tydzien ale zlecialo.Chcialabym byc tez juz na tym bezpieczniejszym etapie
Tabasiu kochana ja na wizycie bylam wczesniej teraz mam wizyte 1.10
Ewelinka co tam u Ciebie jak sie czujesz?Na kogo czekasz synusia czy corcie?
Anulka kochana ja czuje sie dobrze.Kazda dolegliwosc odbieram jako sygnal od mojej Fasoleczki ze jest w porzadku wiec staram sie cieszyc ze wszystkiego.Strasznie sie boje i codziennie sie modle zeby moja Kruszynka zdrowo sobie rosla i zebysmy sie spotkaly tego 10 maja
Missiiss szczerze to nie chcialo mi sie gotowac ale chec zjedzenia jej przerazyla na tym ze jednak siedzialam w tej kuchni w nocy
Kasikz kochana Ty juz prawie 14 tydzien ale zlecialo.Chcialabym byc tez juz na tym bezpieczniejszym etapie
Tabasiu kochana ja na wizycie bylam wczesniej teraz mam wizyte 1.10
Ewelinka co tam u Ciebie jak sie czujesz?Na kogo czekasz synusia czy corcie?
AnnaMaria89
Fanka BB :)
po pobraniu dzisiejszym krwi mnie boli... w miejscu wkłucia i czasem zdretwieje... zginac nie moge najbardziej bo piecze...
bylam juz kiedys u tej baby i nigdy tak nie bylo... czy to moze byc dlatego ze jak pobierala to mialam reke zacisnieta w piesc?
bylam juz kiedys u tej baby i nigdy tak nie bylo... czy to moze byc dlatego ze jak pobierala to mialam reke zacisnieta w piesc?
Hanaśmietana
miłego :-)Hej wpadłam życzyć miłego dnia, odezwę sie pozniej bo wpadłam do pracy i chwilowo ciezko z czasem bo trzeba robotę nadganiac
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
moze zylka pekla, czasem tak jestpo pobraniu dzisiejszym krwi mnie boli... w miejscu wkłucia i czasem zdretwieje... zginac nie moge najbardziej bo piecze...
AnnaMaria89
Hanasmietana - mozliwe... no ale normalnie funckjonowac sie nie da z taka reka... moze jutro bedzie lepiej
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Boze nadrobic was po godzinie nieobrcnosci:O:O
Mychunia
:-) kurcze 30 z przodu masakra jak czas leci :-) dobrze ze mezu dotarl caly i zdrowy
Ewelinka
Dzieki:-) a ty jak sie czujesz:-)
Aschle
Anna
Kurcze tez nie pomoge bo tez tak nie mialam.
Kurcze tyle mialamnapisac... i zapomnialam. Jakas roztargniona jestem ostatnio bbrr i eszystko mi z rak leci ciekaee jak ja dzisiaj pierogi bede robic
A co do Olcia to ja pamietam ja z dawna temu ale co wy mowicie ze jakas ciaze miala zmyslona? Bo nie kumam. A teraz blizniaki?:-)
Ide zaraz na kontrole z mlodym bo jego smarkanir i kaszel nie przekonuje mnie do tego zeby poszedl do przedszkola jutro. Ja bym juz poszla do pracy alr nie chce go zostawiac zasmarkanego w przrdszkolu. Jezeli lekarka stwierdzi ze jest ok to poprosze ja o zaswiadczenie ze jest zdrowy i moze usc do przedszkola zeby mi afery w nim nie zrobili ze kaszlace i zakatarzone dzircko daje. Nie ma jego doktorki ona zaraz by cos przepisala a ta co ja zastepuje to masakra jakas. Nic mu nie kazala dawac ze mu przejdzie ze nie jest chory i co? Coraz gorzej jest...
Mychunia
:-) kurcze 30 z przodu masakra jak czas leci :-) dobrze ze mezu dotarl caly i zdrowy
Ewelinka
Dzieki:-) a ty jak sie czujesz:-)
Aschle
Anna
Kurcze tez nie pomoge bo tez tak nie mialam.
Kurcze tyle mialamnapisac... i zapomnialam. Jakas roztargniona jestem ostatnio bbrr i eszystko mi z rak leci ciekaee jak ja dzisiaj pierogi bede robic
A co do Olcia to ja pamietam ja z dawna temu ale co wy mowicie ze jakas ciaze miala zmyslona? Bo nie kumam. A teraz blizniaki?:-)
Ide zaraz na kontrole z mlodym bo jego smarkanir i kaszel nie przekonuje mnie do tego zeby poszedl do przedszkola jutro. Ja bym juz poszla do pracy alr nie chce go zostawiac zasmarkanego w przrdszkolu. Jezeli lekarka stwierdzi ze jest ok to poprosze ja o zaswiadczenie ze jest zdrowy i moze usc do przedszkola zeby mi afery w nim nie zrobili ze kaszlace i zakatarzone dzircko daje. Nie ma jego doktorki ona zaraz by cos przepisala a ta co ja zastepuje to masakra jakas. Nic mu nie kazala dawac ze mu przejdzie ze nie jest chory i co? Coraz gorzej jest...
AnnaMaria89
Dzwonilam do meza, on w tamtym roku mial operacje i tez mu sie raz tak wklula ze reka go tak samo bolala... mowil ze zyle musiala mi uszkodzic... no ale przejdzie)
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Aschlee, Miss czekam na synka Kubusia ;-) a czuję się w miare dobrze tfu tfu..:-) oprócz rwy kulszowej no ale dam radę :-)
Aschlee czekam na Twoje ciazowe wynalazki jedzeniowe :-)
Aschlee czekam na Twoje ciazowe wynalazki jedzeniowe :-)