reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka
To zycze zeby rwa szybko przeszla! Dzidzia ci gdzies na nerw uciska? Bo chyba juz dlugo masz ta rwe chyba ze cie z kims pomylilam. Zdrowiej i caluski dla kubusia :-)

reklama
Ewelinko ojjj to kiepsko z ta rwa kulszowa.Oby szybko przeszla:tak: jak na razie powiem Ci ze moje smaki nie odbiegaja od normalnosci oprocz gotowania po nocach:-D

Ale wynalazlam fajna ´´zabawke´´ bedziemy siedziec i razem z corka robic takie cuda:-D

Ej jazza!!!!!! Nie! Ja cie nie puszczam protestuje!!!:-( kurde przeciez zaraz idziesz na czerwcowki ! Kurcze no nie uciekaj :-(

Wlasnie wrocilam od lekarza z dzieckiem. Tak myslalam juz mu charczy w oskrzelach.... dostal antybiotyk a tydzien temu skonczyl inny i chorobowe mam do konca pazdziernika. Kierowniczka mnie udusi i zabije.... jutro musze pojechac specjalnie zawiezc zwolnienia...

ok, znalazłam kilka minut :D

Julia no, no wykres wygląda obiecująco :D okazało się że nie ma szefa w pracy, jutro pokażę mu wyniki

Zouza to do roboty :D mi też się @ skończyła :D

AnnaMaria może lekarz na początku specjalnie tak wzywa żeby dopilnować żeby wszystko było oki :)

Anula miło Cię widzieć :* oj śmiechu było, było :) mam nadzieję że w końcu się uda.. przede wszystkim uda mi się utrzymać ciążę... eee to Ty masz już kawalera dużego w brzuszku :) labradorki to super rasa, idealna do dzieci :) a jaki kolor?

Ewelinka hej hej :* o Olce wiem z suwaczka, przeglądając forum trafiłam na nią. Ale super, kolejny Facio na forum :D

Jazza heloł :D
nie znikaj... chyba że potrzebujesz wyluzowania, to rozumiem ;)

Mychunia dobrze że Mężowi się nic nie stało, my z G też ostatnio spotkaliśmy kilku idiotów na drodze :/
uwielbiam imię Franio :D już ostatnia dyszka :D

KasikZ :* ja też ;)

Aschlee teraz musi być dobrze! i będzie! :*

Miss z Olką była taka sytuacja że nam ściemniała że nie może zajść, na innym forum czy znajomym [nie pamiętam] ściemniała że jest w ciąży i urodziła, tamte dziewczyny się gapnęły i napisały jej na fb gratulacje z powodu narodzin dziecka, co zobaczyły nasze Dziewczyny zanim Olka to skasowała i wyszło na jaw że trollowła...

reklama
Blair z jego opinii to znam te ze baardzo dba o pacjentki i uratowal juz wiele ciaz, i kiepskich przypadkow:) takze najwazniejsze ze jestem w dobrych rekach:) a kasa malo wazna:) poki moge place potem bede do niego chodzic na nfz do szpitala:)

o ja tez chce was na fb:) pisac na priv to pozapraszam do fb ktora chce mnie:))

Ostatnia edycja:
Do góry