reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hejka.
Wpadam na chwile zobaczyc co u Was ;)

Aschlee chyba przegapilam bylas wczoraj na wizycie?? Jak te bolesci tu i tam?

Blair witaj! Chyba taki reset byl potrzebny ;)

Mississ ale sie ciesze :) :)

Motylku mam nadzieje ze Kubus na razie bedzie dokazywal tylko w brzuszku :)

Watpliwosci trzymam kciuki za wizyte!!

Julia a Ty jak tam? ;)

Malena,Jazza :*

Asia powodzenia!!

A moge zapytac co to za historia z udawana ciaza?

U mnie nic nowego. W sobote mam przeziernosc i wymaz i mega stresa :/
Zaczelam znow szkole i czekam teraz az mi promotora przydziela. Bedzie niezla rzeznia...
I mam dalej mdlosci. Ostatnio az dostalam dreszczy :(
Ot i tyle...
Ide spac bo jak nie to chyba puszcze pawia :(

reklama
Hello
O jej dzisiaj pierwsza sie witam :-)

Blair
Mam nadzieje ze juz dluzej z nami posiedzisz co :-) ze swoim punktem "G" hehe :-)

Tabasia
Lacze sie w puszczaniu pawia i mdlosciach :p

Asiu
Niestety wizyta dopiero 2 pazdziernika. Boje sie kurde jakos tak nic mnie nie boli nawet pachwiny od rozciagania. Moze to od tej nospy... a nadzieje ze eszystko ok i to ze nie boli teraz to efekt ze to trzecia ciaza i nospa. Troche mnie to niepokoi ale beta mnie ciut uspokaja. Wiesz najbardziej sie martwie o to czy sie dobrze usadowil fasolek i czy tam dycha. :-) dobrze ze plamilam tylko 3 dni dzirki Asiu za pomoc z tabsami :-*

Aschlee
Ppdzieoam cie ze ci sie chcialo ta pomidorowa robic :-D:-D ja wczoraj poszlam na latwizne i zjadlam amore pomidore knora :p

Julcia
Wkleisz liste?:-) czekasz do rowno terminu @ czy testujesz ze dwa dni wczesniej???:-)

Jej patrze za okno a tam 0` o_O:O:O masakra bbrrrr . Az wychodzic sie nie chce. Jutro do pracy ide juz i mam nadzieje ze bedzie cieplej.

Milego dzionka :-)

Witam;-)

Miss wrzuce moj wykres lookniesz?;-)
Niewiem jeszcze kiedy testuje...
wczoraj mnie kusilo kupic test...
Liste zaraz wkleje;-)

Tabasia
nadal mecza mldosci? mega wspolczuje kochana;/ a tak jak sie czujesz?
Tez niewiem nic o tej ciazy i dziewczynie

Miss wiesz co no musze ci powiedziec ze jestes ostatnio spokojniejsza:):) super:)

Watliwosci piatek coraz blizej:) jestem ciekawa jaki plan dzialania bedzie:)

Ostatnia edycja:
Julia
Bardzo podoba mi sie twoj wykres :-D w szczegolnosci tten spadek pare dni temu :-D za dwa trzy dni probujesz?:-) wkleje ci pozniej jak chcesz moj wykres z jaska i z teraz. :-)

Miss zdaje sobie sprawe ze temp nieoznacza jeszcze ciazy;-) jestem swiadoma;-) uwierz nienakrecam sie narazie;-)
Ostatnio za bardzo sie nakrecilam wiec teraz ostroznie

Kornelia naprawde szyby do skrobania? Musze wyjrzec za okno...

Miss to jutro do pracy wracasz? Jak dasz rade to pracujesz do wizyty u gina?

Ja np. Niemam takivh sznas za kazdym razem od razu trzeba isc na zwolnienie...praca na magazynie i niestety niema warunkow do pracy ciezarnej...

Mloda jeszcze spi...;-) a za 40min do przedszkola..chyba czas ja budzic;-)

reklama
Kornela
No u mnie tez trzeba skrobac abu :-(

Julia
To dobrze :-) tak jutro wracam do pracy. Jak bede sie czula ok to bede pracowala moze na wet do konca umowy. Rozmawialam wczoraj ze znajomym ktory jest kierownikiem w innym salonie w centrum handlowym i chce od 15 pazdziernika wziac mnie do siebie. Bo powoedzial ze jak dam rade do niego przyjsc na 12 stki juz nawet sie pytal czy chce 2 na 2 czy 1 na 1 pracowac to mam sie nie martwic on mi przedluzy umowe :-) moze nawet na stale jak sie da :-) wiec wszystko zalezy od tego jak sie bede czula ale pasowaloby mi praca co drugi dzien. Jezeli zostane w tym salonie co jestem to ide na l4 od zobaczenia serduszka bo wczesniej pewnie mi nie da.:-) a ty pewnie uciekaj jak bedziesz w ciazy bo dzwiganie to nie przelewki!

Do góry