reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Miss ja trzymam kciuki z calych sil!!!

ASCHLEE dzieki za informacje !!! Ja przez ta robote mialam miec ubezpieczenie i juz niby karta jest w trakcie wyrabiania .. wiec juz przez nich jestem ubezpieczona i raczej tego zmienic bym nie mogla .. a ile placisz za ubezp jesli moge spytac i w jakiej ubezpieczalni?

reklama
OO gdzies przeoczyłam albo juz nie pamietam czy czytalam:)
Mississ ma bladziocha:)) no to oby ciemnial:))) no i oby tak dalej - na tym forum jeszcze w tym roku musi nikogo nie zostac ze staraczek - niech beda same przyszle mamusie:)

Ostatnia edycja:
Tak ja jestem jak najbardziej za :-D w sumie to beta przyrasta najlepiec co drugi dzien wiec moze jutro nie robic? Haha i tak pewnie nie wytrzymam :-D ale pamietacie ze ja juz nie raz mialam bladziochy i nic.... no ale zobaczymy jeszcze pare dni

Mississ ale jak bladzioch jest to beta powinna juz cos wykazac:)) wiec mozesz spokojnie jutro isc na bete jesli chcesz:) chyba o becie mowisz? czy o testach?
bo jak o testach to mi minimalnie ciemnial ale jak mialam bladziocha 10dpo to 11dpo juz leciutko ciemniejszy :)

;-) na bete nie pojde jutro na pewno ale test pewnie bede robila codziennie bo mam jeszcze 4 w zanadrzu :-D

Annamaria
Ale jak jutro zrobie to wynik bede miec dopiero w pn wiec szkoda mi kasy jak mam tesciory :-) ja mam dzis dopiero 7-8 dpo.... wiec dlatego nie traktuje tego bladziocha powaznie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)
Missiiss trzymam mocno kciuki za tesciory i jestem pewna ze bd ciemniały :)
Wątpliwosci dobrze Cię rozumiem z tą pracą sama przerabiałam cos podobnego :) Masz racje nie daj się wykorzystywac !!;-) i oby @ nie przylazla!
Anula kciuki mocno zaciskam ....musi się udac;-)
Nie nadrobie więcej dziewczyny..
eh a ja miałam we wt mega cięzki wieczór...mąż wrocil z trasy i powiedzial ze znowu na weekend nie zjedzie... niby tyle roboty ...gdy się zatrudniał bylo powiedziane ze max jeden week w miesiacu nie zjedzie a tu 2 juz.... ten caly spedytor powiedzial ze to nie unormuje i tak nie będzie napewno aby nie wracali...zobaczymy....
a ja co spakowalam się i pojechalam z mężem ...nie wytrzymalabym znowu tygodnia sama :D więc pozdrawiam Was z Poznania ::* :-D

Do góry