reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Miss ja trzymam kciuki z calych sil!!!

ASCHLEE dzieki za informacje !!! Ja przez ta robote mialam miec ubezpieczenie i juz niby karta jest w trakcie wyrabiania .. wiec juz przez nich jestem ubezpieczona i raczej tego zmienic bym nie mogla .. a ile placisz za ubezp jesli moge spytac i w jakiej ubezpieczalni?

reklama
OO gdzies przeoczyłam albo juz nie pamietam czy czytalam:)
Mississ ma bladziocha:)) no to oby ciemnial:))) no i oby tak dalej - na tym forum jeszcze w tym roku musi nikogo nie zostac ze staraczek - niech beda same przyszle mamusie:)

Ostatnia edycja:
Tak ja jestem jak najbardziej za :-D w sumie to beta przyrasta najlepiec co drugi dzien wiec moze jutro nie robic? Haha i tak pewnie nie wytrzymam :-D ale pamietacie ze ja juz nie raz mialam bladziochy i nic.... no ale zobaczymy jeszcze pare dni

Mississ ale jak bladzioch jest to beta powinna juz cos wykazac:)) wiec mozesz spokojnie jutro isc na bete jesli chcesz:) chyba o becie mowisz? czy o testach?
bo jak o testach to mi minimalnie ciemnial ale jak mialam bladziocha 10dpo to 11dpo juz leciutko ciemniejszy :)

;-) na bete nie pojde jutro na pewno ale test pewnie bede robila codziennie bo mam jeszcze 4 w zanadrzu :-D

Annamaria
Ale jak jutro zrobie to wynik bede miec dopiero w pn wiec szkoda mi kasy jak mam tesciory :-) ja mam dzis dopiero 7-8 dpo.... wiec dlatego nie traktuje tego bladziocha powaznie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)
Missiiss trzymam mocno kciuki za tesciory i jestem pewna ze bd ciemniały :)
Wątpliwosci dobrze Cię rozumiem z tą pracą sama przerabiałam cos podobnego :) Masz racje nie daj się wykorzystywac !!;-) i oby @ nie przylazla!
Anula kciuki mocno zaciskam ....musi się udac;-)
Nie nadrobie więcej dziewczyny..
eh a ja miałam we wt mega cięzki wieczór...mąż wrocil z trasy i powiedzial ze znowu na weekend nie zjedzie... niby tyle roboty ...gdy się zatrudniał bylo powiedziane ze max jeden week w miesiacu nie zjedzie a tu 2 juz.... ten caly spedytor powiedzial ze to nie unormuje i tak nie będzie napewno aby nie wracali...zobaczymy....
a ja co spakowalam się i pojechalam z mężem ...nie wytrzymalabym znowu tygodnia sama :D więc pozdrawiam Was z Poznania ::* :-D

Do góry