reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Kazikz
No niestety zdaje sobie sprawe. Dlatego wyzej napisalam ze im nie ufam. Z reszta kiedys i bobotest mi zrobil dosc mocnego bladziocha i dopiero beta mnie oswiecila przy pierwszym dziecku. Trzeba poczekac jeszcze z 4 dni i mysle ze powinno juz byc wyrazniejsze

reklama
Watpliwosci napisalam PW zeby nie zasmiecac watku.Jak masz jakies pytania pisz chetnie pomoge:tak:

Ostatnia edycja:
na innym forum mi nie odpisuja wiec moze tu sie zapytam- co sadzicie:
nie wiem co sie stalo - po kazdym jedzieniu mialam mdlosci i dzis rano tez ale jak zjadlam bulke z twarozkiem to zaraz potem druga i nie mdli mnie... pije od rana herbatke z cytrynka i teraz miete - myslicie ze to przez nie? :) mam lekkie obawy czy wszystko ok - podbrzusze juz tak nie pobolewa i jak rano byly mdlosci to teraz prawie ich nie ma a wczoraj caly dzien byly... zobaczymy co bedzie jutro:) narzeka sie na nie ale jednak wole je miec:)
a slyszalam ze jesli mdlosci szybko ustapia to zly znak ....

Miss a powiedz mi dzis mnie krzyz boli, stalam z kumpela i poczulam mokro pierwsza mysl @!!! Potem mysle ze przeciez polowa, w domu szybko sprawdzilam ze mleczy sluz mam co oznacza? Zdarzy maz dojechac? Bo w sobote dopiero bedzie raczej wieczorem . Troszke podbrzusze mnie boli

Tinus ja jestem z okolic poznania:-) a maz wlasnie tez tam na rozladunku jest hehe
Pewnie korzystaj jak mozesz;-)

AnnaMaria wiesz co ja niewierze jak mdlosci ustapis to ze jest cos zlego uwazam ze to przypadek;/
Sadze ze dzis daly ci odpoczac a jutro moga wrocic, mieta moze tez dobrze dzialac;-) spokojnie;-) jest dobrze!!!

W ogole pewnie nie bedziecie widziec no ale wklejam. Jest blada ale gruba jak kontrolna.

Julcia
Oby sie zamienil za dzien dwa na plodny :-) bedzie dobrze zobaczysz! A jutro idziesz na monitoring?

Załączniki

• 1410429173695.jpg
    1410429173695.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 53
Trzymam kciuki za was:)

Mississ - nie widze tez ale ja jak mi ciemnial nawet i bylo golym okiem widac to na fotce wcale wiec nawet zdjecia nie wrzucalam wam... wazne ze jest:) i tez te paskowe robilam:) dopiero tydzien po terminie @ byly krechy takie same:)

sprobuj inny jeszcze plytkowy tes:) jak robilam paskowy to kreska byla a po wyschnieciu pojasniala ze jej wcale juz nie bylo widac a jak zrobilam plytkowy odwrtonie - ale juz zrob go rano jutro bo popoludniu moze byc jasniejszy niz rano:)

Ostatnia edycja:
No dlatego sie nie przejmuje. Jak ma byc to bedzie jak nie to nie i juz. Bede musiala sie wstrzymac z ciaza to konca umowy. Plus jest taki ze remont dokonczymy a minus ze nie chce rodzic latem czy jesienia czy zima. Bedzie dobrze :-)

reklama
Do góry