reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Ale skrobiecie z prędkością światła ...

Jula tak wczoraj po południu .... jest i on .. blady bladzioch ale nie napalam się .... jak mi się uda to na bete wyskocze ...

reklama
Hej dziewczynki.

Miss test zrobilam 22dc nie wiem kiedy mialam ovu bo odpuscilam ten cykl. Mysle ze 14dc i wtedy byly przytulanki :-)

Watpliwosci kciuki trzymam

Anka!!!! Dawaj na bete!

Asiu pójdę pojde ... tylko nie wiem czy uda mi się z pracy wyskoczyć bo mnóstwo papierowej roboty mam a terminy gonia grr

Kurde kobitki te bladziochy sie sypia;-)

Miss pamietaj o tej samej godzinie i bez wstawania prawda?
Kurde bladzioch? Zajefajnie;-) ile bym dala zeby mi sie udalo!!! Mam termotetr jedna liczba po przecinku...trudno mialam dzis 36,7 teraz jak jestem w domku mam szanse sobie pomierzyc;-)

Anula no to super i czekamy na bete lub na kolejne piekne tescioszki;-)

Ale piekne wiesci od rana;-)

Anula - czekam na twoja bete:)))
Watpliwosci - poszlabym na bete i wiedzialabym - jak zobaczylam bladziocha to dziewczyny mnie na bete wygonily i dobrze bo przynajmniej wiedzialam :)))

Ja was docaniam za wasza cierpliwosc:))

Lili - ja bralam inofolic od 6dc:)

Witam sie z wszystkimi:)

reklama
Watpliwosco no czasami cholera z tymi ludzmi tak jest....jeszcze jak wyczuja ze z jezykiem licho to bezczelnie potrafia obgadywac przy Tobie bo wiedza ze jak szybko beda gadac to nic nie zrozumiesz albo prawie nic...Kurs super sprawa tyle ze w chacie tez musisz miec troche czasu na nauke i odrabianie prac domiwych :) poznasz fajnych ludzi tam mozesz mowic tylko i wylacznie po niemiecku zadnego polskiego,angielskiego itp wiec nauka idzie szybko...i mozesz starac sie o refundacje kursu bo tak troche Cie szarpnie po kieszeni,oplata za kurs,ksiazki,dojazd.Bilety tez mozesz miec za pol ceny ja tak zalatwialam na poczatku bo poczatkowo finansowo byloby kiepsko to wszystko oplacic ale potem w kazdej chwili z refundacji mozesz zrezygnowac :tak:
Za Twojego bladzioszka trzymam mocno kciuki :tak:

Missiiss a mowilam gromadz skladniki na tort ;)

Do góry