reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo powiem Ci że nie było źle ;-) też się bałam że będzie tłum bab wyrywających sobie wszystko z rąk ale na szczęście nie ;-) byłam koło 9 więc może babsztyle się jeszcze nie doczlapały :-D

reklama
U mnie jak coś ciekawszego jest w Lidlu to kolejka ustawia się jeszcze przed otwarciem :p
A swoją drogą, zaczęli budować kolejnego xD
A ze moje miasto to miasto biedronek...to rośnie im konkurencja :p

Mychunia brzusio bomba!!
aska grayuluje kolejnego pieknego trymestru :)

ja chyba musze czescie' wyjezdzac bo P mnie tak pieknie przywital swieczKami w sypialni i dobrym przytulankiem ze az sie milo na sercu zrobilo ahhhh :)

Milego dniaaaa!!:)

A odnosnie nieopowodzen z zajsciem w ciaze to prawda, ze doluje fakt, ze innym sie udaje, a nam dalej nie.. ale teraz czekamy na cud i juz nie spinam sie tak, bo to tylko mnie wykanczalo psychicznie. Teraz keidy podchodze do tego, ze na spontanie i wierze, ze sie uda to wierze najmocniej jak moge, ze sie uda, bo kazdej z nas pisane jest to szczescie :-). czekam na nie 5 lat i wiem, ze sie doczekam :-).
A odnosnie ciuszkow to tez zazdroszcze tym, ktore moga je juz kupowac, bo to takie cudenka sa :tak: i tez nie moge sie doczekac jak bede je kupowala:-D. jak zaszlam w pierwsza ciaze to kupilam male skarpeteczki z misiem i nawet po stracie je zachowalam na pamiatke :-).

A ja mam urwanie glowy w pracy.. jak zawsze ;-)

Kurde dopiero zaczelam prace a juz mi sie niechce

Malena na kiedy mam ci wpisac date @ ?

Watpliwosci no to super ze ukochany tak o ciebie zadbal;-) na kiedy ci wpisac date?

Miss gdzie sie podziewasz?

Iwo kochana te zakupy maluszkowe juz mnie przerazaja , troszke mam , ale to kropla w morzu.. wózek juz jest,teraz jestesmy na etapie łóżeczka.. a ty jak z zakupami?? u ciebie łatwiej bo juz jedna pocieche masz to wiesz co trzeba a co nie.

Mychunia super brzuś chos jak tak patrze na twoj to mnie sie zdaje ze mam ogromny :p

Ewelinka noi u ciebie Kubuś :) fajno :)

Mychunia- brzusio faktycznie pierwsza klasa, mały Franek pięknie się pokazuje.

Motylkowa
- ja już wybrałam wózek, na który w 99% jestem zdecydowana. Jaki Ty wybrałaś wózek?

Mychunia śliczny brzuszek - pięknie rośnie :)) !!

Anula może zaprezentujesz Nam swój wybór wózka :)? Może któraś z Nas też w nim zagustuje :-)

Odnośnie dołowania forum- myśle ze forum bardzo pomaga wrócic na dobra droge myslenia - ze skoro ktoś doczekał się nawet po kilkunastu cyklach starań to każdej z Nas jest to dane w odpowiednim czasie :)

Dziewczyny wiem że był już poruszany ten temat ale chciałam Was zapytać jakie dokładnie najczulsze testy ciążowe polecacie? I gdzie zamawiacie przez internet? Bo w sumie do @ został mi własciwie tydzien więc chciałabym sobie dać na wstrzymanie i zamówić jakiś test żebym musiała czekać, a dzien po Nim pójde na bete - bynajmniej tak sobie pomyslalam :)

reklama
Do góry