reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo powiem Ci że nie było źle ;-) też się bałam że będzie tłum bab wyrywających sobie wszystko z rąk ale na szczęście nie ;-) byłam koło 9 więc może babsztyle się jeszcze nie doczlapały :-D

reklama
U mnie jak coś ciekawszego jest w Lidlu to kolejka ustawia się jeszcze przed otwarciem :p
A swoją drogą, zaczęli budować kolejnego xD
A ze moje miasto to miasto biedronek...to rośnie im konkurencja :p

Mychunia brzusio bomba!!
aska grayuluje kolejnego pieknego trymestru :)

ja chyba musze czescie' wyjezdzac bo P mnie tak pieknie przywital swieczKami w sypialni i dobrym przytulankiem ze az sie milo na sercu zrobilo ahhhh :)

Milego dniaaaa!!:)

A odnosnie nieopowodzen z zajsciem w ciaze to prawda, ze doluje fakt, ze innym sie udaje, a nam dalej nie.. ale teraz czekamy na cud i juz nie spinam sie tak, bo to tylko mnie wykanczalo psychicznie. Teraz keidy podchodze do tego, ze na spontanie i wierze, ze sie uda to wierze najmocniej jak moge, ze sie uda, bo kazdej z nas pisane jest to szczescie :-). czekam na nie 5 lat i wiem, ze sie doczekam :-).
A odnosnie ciuszkow to tez zazdroszcze tym, ktore moga je juz kupowac, bo to takie cudenka sa :tak: i tez nie moge sie doczekac jak bede je kupowala:-D. jak zaszlam w pierwsza ciaze to kupilam male skarpeteczki z misiem i nawet po stracie je zachowalam na pamiatke :-).

A ja mam urwanie glowy w pracy.. jak zawsze ;-)

Kurde dopiero zaczelam prace a juz mi sie niechce

Malena na kiedy mam ci wpisac date @ ?

Watpliwosci no to super ze ukochany tak o ciebie zadbal;-) na kiedy ci wpisac date?

Miss gdzie sie podziewasz?

Iwo kochana te zakupy maluszkowe juz mnie przerazaja , troszke mam , ale to kropla w morzu.. wózek juz jest,teraz jestesmy na etapie łóżeczka.. a ty jak z zakupami?? u ciebie łatwiej bo juz jedna pocieche masz to wiesz co trzeba a co nie.

Mychunia super brzuś chos jak tak patrze na twoj to mnie sie zdaje ze mam ogromny :p

Ewelinka noi u ciebie Kubuś :) fajno :)

Mychunia- brzusio faktycznie pierwsza klasa, mały Franek pięknie się pokazuje.

Motylkowa
- ja już wybrałam wózek, na który w 99% jestem zdecydowana. Jaki Ty wybrałaś wózek?

Mychunia śliczny brzuszek - pięknie rośnie :)) !!

Anula może zaprezentujesz Nam swój wybór wózka :)? Może któraś z Nas też w nim zagustuje :-)

Odnośnie dołowania forum- myśle ze forum bardzo pomaga wrócic na dobra droge myslenia - ze skoro ktoś doczekał się nawet po kilkunastu cyklach starań to każdej z Nas jest to dane w odpowiednim czasie :)

Dziewczyny wiem że był już poruszany ten temat ale chciałam Was zapytać jakie dokładnie najczulsze testy ciążowe polecacie? I gdzie zamawiacie przez internet? Bo w sumie do @ został mi własciwie tydzien więc chciałabym sobie dać na wstrzymanie i zamówić jakiś test żebym musiała czekać, a dzien po Nim pójde na bete - bynajmniej tak sobie pomyslalam :)

reklama
Do góry