reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

105 cm w obwodzie wygląda tak P1040710.jpg :-D

Załączniki

• P1040710.jpg
    P1040710.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Mychunia no to bardzo się cieszę ;-) mój Mąż miał wolne od czwartku więc zawsze 4 dni :-D brzuchol piękny.. Franuś tam się rozrasta widzę hihhi:-D wille sobie robi ze ho ho!

Dziewczyny każdej z Was się uda! To forum pięknie pokazuje jak trudną ale i piękną walką są starania o brzdąca!

Z całą pewnością masz rację, ale z drugiej strony, jeśli uczestniczysz na bieżąco w dyskusji widzisz też, że forum trochę dołuje, bo jak widzisz, że wszystkim wkoło się udaje, a Tobie nie wychodzi to popadasz w straszne kompleksy :(

Shawty moze i doluje ale tez daje nadzieje;-)

Asia musze ci sie przyznac ze wszystko odrzucilam jak juz bylo lepiej...ale teraz wrocilo:/
Nic dzis od nowa biore sie

Hej dziewczynki

Motylku - co u Ciebie? Jakieś zakupy maluszkowe juz porobione?

Mychunia - witaj z powrotem:-D twój brzuszek wcale nie wygląda na duży aczkolwiek mu się urosło od odstatniej fotki :tak: ja mam 104 od 2 tyg jestem na diecie więc mam wrazenie że zastopowałam z powiększaniem się.

Ewelinka - ja po akcji z Croccsami nie zaglądam do Lidla w pierwszym dniu promocji - szał pał! Przynajmniej u nas. Ja mam już przygotowane ciuszki 50-62 czekają na pranko. Teraz jak coś mi się trafi to chyba tylko sukieneczkę dokupię :-D

Julka - ty jeszcze testa nie zrobiłaś?:szok: Kurcze mnie by korciło chcociażby z powodu tego Furaginu.

reklama
Do góry