reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Mychunia no to bardzo się cieszę ;-) mój Mąż miał wolne od czwartku więc zawsze 4 dni brzuchol piękny.. Franuś tam się rozrasta widzę hihhi wille sobie robi ze ho ho!
Dziewczyny każdej z Was się uda! To forum pięknie pokazuje jak trudną ale i piękną walką są starania o brzdąca!
Dziewczyny każdej z Was się uda! To forum pięknie pokazuje jak trudną ale i piękną walką są starania o brzdąca!
Z całą pewnością masz rację, ale z drugiej strony, jeśli uczestniczysz na bieżąco w dyskusji widzisz też, że forum trochę dołuje, bo jak widzisz, że wszystkim wkoło się udaje, a Tobie nie wychodzi to popadasz w straszne kompleksy
MotylkowaOna
Fanka BB :)
witam i pozdrawiam
iwo:)
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
Motylku - co u Ciebie? Jakieś zakupy maluszkowe juz porobione?
Mychunia - witaj z powrotem twój brzuszek wcale nie wygląda na duży aczkolwiek mu się urosło od odstatniej fotki ja mam 104 od 2 tyg jestem na diecie więc mam wrazenie że zastopowałam z powiększaniem się.
Ewelinka - ja po akcji z Croccsami nie zaglądam do Lidla w pierwszym dniu promocji - szał pał! Przynajmniej u nas. Ja mam już przygotowane ciuszki 50-62 czekają na pranko. Teraz jak coś mi się trafi to chyba tylko sukieneczkę dokupię
Julka - ty jeszcze testa nie zrobiłaś? Kurcze mnie by korciło chcociażby z powodu tego Furaginu.
Motylku - co u Ciebie? Jakieś zakupy maluszkowe juz porobione?
Mychunia - witaj z powrotem twój brzuszek wcale nie wygląda na duży aczkolwiek mu się urosło od odstatniej fotki ja mam 104 od 2 tyg jestem na diecie więc mam wrazenie że zastopowałam z powiększaniem się.
Ewelinka - ja po akcji z Croccsami nie zaglądam do Lidla w pierwszym dniu promocji - szał pał! Przynajmniej u nas. Ja mam już przygotowane ciuszki 50-62 czekają na pranko. Teraz jak coś mi się trafi to chyba tylko sukieneczkę dokupię
Julka - ty jeszcze testa nie zrobiłaś? Kurcze mnie by korciło chcociażby z powodu tego Furaginu.
reklama