reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Hey ...
Witam sie i ja ....
Dzis pierwszy dzień w pracy ... po 3 tyg wolnego .... jakos mo tak dziwnie bylo ... no ale juz w domciu, mężu obiadek zapodal
.. Weekend tez aktywny byl ... powrocilam do ...jazdy konnej
.. po 8 latach ... w sobote dalam czadu, wyladowalam negatywna energię a do dzisnie tylek i nogi bola ...chodze jak pokraka ... jutro inofolik powinien przyjść ....

Asiu wow juz 2 trymestr ... hehe mowila ze z gorki
...

Mychunia śliczny brzusio. ...

Jula to kiedy robisz kolejny?

reklama
Świetnie anula88, że wróciłas do swojego sportu - nie jezdziłam z tego co pamiętam konno ale napewno to niesamowite uczucie - nie raz już miałam ochote ale zawsze coś innego jest ważniejszego :)

Motylkowa z tego co wiem z doswiadczenia to wózek się przydawał długo ale tylko dziadkom.. więc nie martw się że może nie jest taki jaki sobie wymarzyłas bo czasami nawet po prostu zawadza :) nie praktykowałam ale przy drugim maleństwie wypróbuje nosidełko coś jak te husty do przewiązywania - myśle że to jest dość fajne ale i przyjemne dla obojgu rozwiązanie, które w ciepłe dni może fajnie zastąpić wózek :)

Motylkowa- Kochana to tylko się cieszyć, że dostaliście wózek i tak jak piszesz jeden wydatek z głowy. :-)

Archea
- to prawda co piszesz. Ja starałam się prawie 2 lata o to szczęście, które teraz noszę w sobie. Dokładnie 22 cykle. Dziewczyny z forum bardzo mi pomogły. A mój typ wózka to x- lander x- move tegoroczna kolekcja 2014. Jak to powiedziała moja Mama- taki klasyczny, ale dla mnie przede wszystkim liczy się użytkowność i komfort dla dziecka, wygląd owszem, ale nie na pierwszym planie.

Hej Dziewczyny,
witam sie ponownie. Widze, ze moje poprzedni post sprzed tygodnia pozostal niezauwazony, hihi ;)
Wrocilismy z urlopu, odpoczelismy, w miedzyczasie zepsul nam sie Laptop, wiec kupilismy nowego i wreszcie udalo mi sie nadrobic forum.
Witam wszystkie nowe dziewczyny i gratuluje zafasolkowanym :)
Ja troche odpuscilam i czuje sie znacznie lepiej. Na samym poczatku urlopu juz myslalam, ze jestem w ciazy, bo dostalam plamienie i dwa dni nic ale potem przyszla niestety @. W tym cyklu tez sie nie moglismy starac, bo M. akurat pojechal na pare dni do PL pozalatwiac sprawy urzedowe i tak sie idealnie wstrzelil, ze akurat przegapil moje plodne :(( Tak wiec w tym miesiacu na pewno nic nie bedzie. U nas w ogole jakos te badania i cala diagnostyka sie slimaczy - wyniki nasienia zapwene juz sa, ale M. ma wizyte u lekarza w celu omowienia wynikow dopiero w poniedzialek za tydzien. Porazka :(( Mam tylko nadzieje, ze wyniki beda jakies miarodajne... Ja tez mam wrazenie, ze zachodza wszystkie, tylko nie ja, to tak apropos tego, co pisala Shawty.

Brrr, oessssu, jak zmarzlam, u nas juz prawdziwa jesien nastala. Zaraz sie zagrzebuje pod koc.

Malena, Aschlee co u Was? Aschlee jak egzamin?

Buziaki!

Lili, na pewno w przyszłym miesiącu się uda :*

Dziewczyny, ja tak trochę z innej bajki pytanie zadam, potrzebuje dobrego i sprawdzonego przepisu na zapiekanką ziemniaczaną. Posiada któraś? Na internecie pełno przepisów, ale nie wiadomo które dobre a które nie, chciałabym taki polecony przez kogoś "znajomego" ;)

hejjjjjjjj :-):-):-):-) jak minął dzień?? poniedziałki w pracy są straszne, chociaż mi osobiście nawet szybko czas leci :-p

mychunia brzuszek miodzio :tak::tak: pewnie ślicznie z nim wyglądasz :tak:

jazza podejście do tego całego - ciągłego procesu to podstawa. ja pomimo tego, że o tym myślę - bo i czas już mnie goni, to staram się być bardzo opanowana. gdy nadchodzi czas @ i nie boli brzuch to już jest pierwsza nadzieja, że może się udało. zrobię test w którym staram się nie doszukiwać II kresek jeśli ich tam nie ma :-( ale o dziwo już wtedy nie płaczę ;-)co nam jest pisane tego już nie zmienimy ;-)

liliMarlene miło Cię znowu tu widzieć :-):-):-):-):-):-):-):-):-) nie ma to jak bratnia dusza z takimi samymi problemami :-( cieszę się, że jesteś ;-);-)

dziś poza tym, że poniedziałek - do bani, czułam się strasznie :baffled: ten "dupek" tak na mnie działa:baffled::baffled: tragedia była, jak jutro mnie czeka to samo to już sobie współczuję...:baffled:

Lili no jak juz sprzet pada to masakra ... ja coś z autem mam nie hallo grr ...
Jula az tak zle z moczem ? Pewnie jakies zapalenie się przypaletalo ... raz mnie tak pecherz bolal mialam uczucie ciągle pelnego i biegalam jak glupia do wc a tam nic ...a bolalo jak cholera ... a ty ogólnie miewasz klopoty ?

Schwaty jak samopoczucie ? Wszystko ok ? Ja tam jak zapodaje zapiekane to pomysl na .... ;-)

Malena hey hey ...

Anula88. bolą mnie cholernie plecy. Z początku myślałam, że to może związane z @, ale nigdy nie bolało mnie aż tak. Podejrzewam, ze winowajcą są sobotnie baseny w Szaflarach :) Woda ciepła, ale później jak przechodziłam dworem do innego basenu to mogło mnie zawiać ...:] Ledwo się podnoszę :/
a u Ciebie jak?

reklama
No moja jazda konna tak mi dala popalic ... ze nogi to mi odpadna ... siedziec nie moge ... juz o chodzeniu nie wspomnę ... jak pokraka hehe no ale jak sa przyjemności to i pocierpiec trochę trzeba ;-)

Do góry