reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja to juz z desperacji apap zapodalam :-D no a ciebie może faktycznie przewialo ... u nas tak jest zimno ze szok z dnia na dzień ... jutro kurtke ubieram

Ja przez dwa dni "jechałam" na Ibupromie i niewiele dawało. Wiesz jedno, że przewiało, a z drugiej strony teraz tak myślę, że będąc w Zakopanem tam się pogoda diametralnie zmieniała. O 11 wychodziłam w bluzce na ramiączkach, a o 14 byłam już w kurtce, w której chodziłam zimą :) Wiatr, deszcz, na przemian ze słońcem zrobiło swoje. Jeszcze ten basen...:)

Ojoj, bidule shawty i anula - uwazajcie na siebie... Mnie tez raz przewialo prawy bark, bo w pracy siedze przy drzwiach i permanentnie ludzie nie zamykaja drzwi, przy czym okna ciagle uchylone i diedze w przeciagu. Bol byl masakryczny, wiec teraz gonie, zeby drzwi zamykac.
Ja bylam wczoraj z M. biegac i tez dzis ledwo chodze, wiec witajcie w klubie :-):-D Zarty zartami, ale zycze Wam szybkiego powrotu do zdrowia :tak:
anula - fajnie z ta jazda konna. Ja wzielam jedna lekcje w zeszlym roku i tak sie kurczowo trzymalam siodla, ze w zyciu nie mialam takich zakwasow w rekach, jak wtedy, hihi:-D nogi byly w porzadku, hehe, czyli cos poszlo nie tak :-D W kazdym razie chcialam sprobowac jeszcze przed staraniami o fasolke.
W ogole brzuszki tu na watku piekne, zazdroszcze i trzymam kciuki!
Milego wieczorku!

Czy któraś z dziewczyn może domyśla się czemu od dwóch dni mam takie bóle w podbrzuszu jak na @? i mdli mnie - oczywiście nie wmawiam sobie w żadnym wypadku ze to efekt ciąży bo z tego co mi się wydaje to nie jest to zadna oznaka. Pytam czy może ktoś miał taki przypadek :confused:

Lili, witam w takim razie w gronie obolałych :p
No nie ma co żartować, bo jednak taki ból to nic przyjemnego. Mój K. też zaczął właśnie narzekać na ból pleców, i w sumie w tym samym miejscu co i ja :p więc najprawdopodobniej i jego gdzieś przewiało. Nieszczęśliwy bo treningu nie mógł zrobić z tego bólu.
Tobie też Lili dużo zdrówka :)

Archea, ja odkąd popijam Inofolic to zauważyłam że tuż przed terminem @ lekko boli mnie brzuch i mnie mdli. W ogóle bardzo wrażliwa na zapachy się wtedy robię, a już zapach papierosów powoduje u mnie okropne mdłości.
Jednak Tobie życzę, żeby to była fasolka ! :)

Czy któraś z dziewczyn może domyśla się czemu od dwóch dni mam takie bóle w podbrzuszu jak na @? i mdli mnie - oczywiście nie wmawiam sobie w żadnym wypadku ze to efekt ciąży bo z tego co mi się wydaje to nie jest to zadna oznaka. Pytam czy może ktoś miał taki przypadek :confused:

Archea - przede wszystkim witaj, bo sie chyba nie poznalysmy :) Tak, ja mialam taki przypadek. Dosc czesto mam mdlosci przed @, takze bole glowy i brzucha. Czesto mam tak, ze brzuch mnie boli jakis tydzien przed @ bardzo, jakbym ja zaraz miala dostac, potem nagle przestaje, zeby potem z grubej rury nastepnego dnia zaczac bolec bo dostaje @ :no:
Juz wielokrotnie sie rozczarowalam, bo myslalam, ze to objawy ciazy.

Sorrki za literowki, ale nie mam polskich znakow i mi poprawia co chwile na jakies bzdury alboo duze litery.

Dziekuje za odpowiedzi - oczywiście nie specjalnie myśle ze to przez ciąże, bo własciwie przy poprzedniej nie miałam takich bolesci podbrzusza, tylko troche mnie to zaniepokoiło. Mam nadzieje jedynie ze wszystko ok :)

LiliMarlene tak szczerze mówiac chyba nie miałysmy okazji, ale również Cie cieplutko witam :))
Bynajmniej dziękuje, że mnie troszke uspokoiłyście, że jednak tak czasem się dzieje :)

reklama
Witam sie i ja:)
nie bylo mnie kilka dni a tu tyle tego:)

cos jest w tej pogodzie bo ja juz trzeci dzien lecze przeziebienie... najpierw gardlo, zatoki a teraz katarzycho i caly nos pozdzierany... nic nie robilam a przez ta chrobe zmeczona caly czas... niech juz sie skonczy... i tak juz jest poprawa...

czekam na @ potem wrzesien - beda staranka:) bo jakos nie wierze ze sie udalo w tym mscu... obsyfilo mnie - dawno juz nie pamietam kiedy mnie tak wysypalo prycholami... - do @ akurat zostal tydzien wiec pewnie dlatego...

tempka moja poszla mocno w gore ale pewnie przez przeziebienie - super zaczelam urlop:)

Dziewczyny tak jak mowicie - troche te forum doluje ale tez jednoczesnie daje wsparcie i nadzieje... ja przez te kilka dni w ogole nie myslalam o staraniach, dziecku itd tak aktywnie je spedzilam - no i zyskalam przeziebienie:) ale przejdzie... chyba najlepsza metoda zeby nie myslec o tym to ciagle miec zajecie:)

Mileej nocy:) kciuki za II dla staraczek i dla ciezarnych za zdrowe, piekne dzieci:)

Do góry