reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

105 cm w obwodzie wygląda tak P1040710.jpg :-D

Załączniki

• P1040710.jpg
    P1040710.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Mychunia no to bardzo się cieszę ;-) mój Mąż miał wolne od czwartku więc zawsze 4 dni :-D brzuchol piękny.. Franuś tam się rozrasta widzę hihhi:-D wille sobie robi ze ho ho!

Dziewczyny każdej z Was się uda! To forum pięknie pokazuje jak trudną ale i piękną walką są starania o brzdąca!

Z całą pewnością masz rację, ale z drugiej strony, jeśli uczestniczysz na bieżąco w dyskusji widzisz też, że forum trochę dołuje, bo jak widzisz, że wszystkim wkoło się udaje, a Tobie nie wychodzi to popadasz w straszne kompleksy :(

Shawty moze i doluje ale tez daje nadzieje;-)

Asia musze ci sie przyznac ze wszystko odrzucilam jak juz bylo lepiej...ale teraz wrocilo:/
Nic dzis od nowa biore sie

Hej dziewczynki

Motylku - co u Ciebie? Jakieś zakupy maluszkowe juz porobione?

Mychunia - witaj z powrotem:-D twój brzuszek wcale nie wygląda na duży aczkolwiek mu się urosło od odstatniej fotki :tak: ja mam 104 od 2 tyg jestem na diecie więc mam wrazenie że zastopowałam z powiększaniem się.

Ewelinka - ja po akcji z Croccsami nie zaglądam do Lidla w pierwszym dniu promocji - szał pał! Przynajmniej u nas. Ja mam już przygotowane ciuszki 50-62 czekają na pranko. Teraz jak coś mi się trafi to chyba tylko sukieneczkę dokupię :-D

Julka - ty jeszcze testa nie zrobiłaś?:szok: Kurcze mnie by korciło chcociażby z powodu tego Furaginu.

reklama
Do góry