reklama
gratuluje teraz to juz z gorkiJa dzis zaczelam II trymestr
ale cos twoj suwaczek dziwnie pokazuje bo w 13tc pokazuje 220 dni do porodu a mi w 7t3d pokazuje 228 dni do porodu az sprawdzilam na innych stronach czy moj dobrze pokazuje hihi
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Hej ;-)
Mychunia ja tez tesknilam ;-) odpoczelas?
Asiu gratuluje Tobie i Ignasiowi drugiego trymestru :-) a w pracy sie oszczedzaj ! To rozkaz hihi
Ja dzis juz w Lidlu bylam bo sa ciuszki dla maluchów i kupilam Kubulkowi dwa dresiki, skarpetunie i dwa bodziaki taka jestem tym ucieszona jakbym w Totka wygrała hihi
Mychunia ja tez tesknilam ;-) odpoczelas?
Asiu gratuluje Tobie i Ignasiowi drugiego trymestru :-) a w pracy sie oszczedzaj ! To rozkaz hihi
Ja dzis juz w Lidlu bylam bo sa ciuszki dla maluchów i kupilam Kubulkowi dwa dresiki, skarpetunie i dwa bodziaki taka jestem tym ucieszona jakbym w Totka wygrała hihi
II kreseczki,termin:
LISTOPAD 2014 Mychunia ( cykl)
GRUDZIEŃ 2014 mychunia (7 cykli)
LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)
MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)
KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) miglocka (6 cykl) majdaczek14 (4 cykl)
Starające się: 15
SIERPIEŃ
yesenia - @ 06.08
Polsie - @ 10.08
missiiss1301 - @ 13.08
Blanka10 - @ 17.08
Blair - @ 19.08
julia0903 - @ 20.08
sola7 - @ 25-26.08
AnnaMaria89 - @ 26.08
Archea - @ 27.08
Malena100 - @
WRZESIEŃ
Tinuś22 - @ 01.09
wątpliwości3 - @
Jazza - @ 03.09
Shawty19 - @ 11.09
Anula88 - @ 13.09
POCZEKALNIA
jołasia
Anula1988
Fanka BB :)
Witajcie!
Mychunia- dobrze, że wróciliście zdrowi i wypoczęci.
Asieńko- Kochana po raz kolejny gratuluję następnego etapu ciąży. Ale fajnie, że Ignaś z tej okazji dostał ubranko! Asiu Kochana nie przejmuj się komentarzami Dziewczyn na temat płci, którą zasugerował u Ciebie lekarz. To prawda, że narządy wyglądają w 13 tyg. prawie identycznie, ale kąt ich ustawienia względem ciałka maleństwa jest inny i na tej podstawie z dużym prawdopodobieństwem można już przewidzieć płeć. Dlatego ja w pełni popieram to, że lekarz powiedział Ci o prawdopodobieństwie jakiego koloru możesz ubranka kupować, hihi.
Ewelinka- oj, jak cudnie, że Kubusiowi już szykujesz wyprawkę! Ja też mam dopiero kilka pojedynczych ubranek, a jak stoję przy kasie i za nie płace, to jeszcze nie dowierzam, że to dla mojego dzidziusia.
Buziaki dla wszystkich znajomych i nieznajomych Dziewczynek :*
Mychunia- dobrze, że wróciliście zdrowi i wypoczęci.
Asieńko- Kochana po raz kolejny gratuluję następnego etapu ciąży. Ale fajnie, że Ignaś z tej okazji dostał ubranko! Asiu Kochana nie przejmuj się komentarzami Dziewczyn na temat płci, którą zasugerował u Ciebie lekarz. To prawda, że narządy wyglądają w 13 tyg. prawie identycznie, ale kąt ich ustawienia względem ciałka maleństwa jest inny i na tej podstawie z dużym prawdopodobieństwem można już przewidzieć płeć. Dlatego ja w pełni popieram to, że lekarz powiedział Ci o prawdopodobieństwie jakiego koloru możesz ubranka kupować, hihi.
Ewelinka- oj, jak cudnie, że Kubusiowi już szykujesz wyprawkę! Ja też mam dopiero kilka pojedynczych ubranek, a jak stoję przy kasie i za nie płace, to jeszcze nie dowierzam, że to dla mojego dzidziusia.
Buziaki dla wszystkich znajomych i nieznajomych Dziewczynek :*
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Anulka dokładnie ja tez nie dowierzam a w domu po milion razy oglądam ciuszki i płaczę ze szczęścia :-) wszystko jest juz coraz bliżej... coraz bliżej Naszego Marzenia a Kubuś pięknie o sobie przypomina kolejnymi kopniakami ;-)