reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Motylku jak sie ciesze!!!!!!!!!! :)

Za reszte trzymam kciukasy i oto fluidki leca ~~~~~~~~~~~~~ ♡

Ja w sobote mam wizyte. Prosze trzymac kciuki za blizniaki :)) a tak na powaznie to jedno zdrowe bedzie ok ;)

Niestety nie nadrobie wszystkiego...

Gabis bardzo mi przykro :( trzymaj sie kochana :*

Hej,
ale naskrobałyście dużo :) wybaczcie, że nie odpowiem ale już nie pamiętam co kto napisał, jeszcze nicki mi się mieszają :p

Boli mnie bardzo gardło, herbata z miodem nie pomaga i w sumie to zaczęłam się bać, że jestem w ciąży w takim stanie bo to może zaszkodzić w razie czego :( Byłam u gina, postara się mnie skierować na więcej odpowiednich badań do poradni patologii ciąży, mam nadzieję,że nie za pół roku :sorry2:

Hej ;)
Wiem ze wypadam jak Filip z konpii ale chyba mnie jutro beta czeka ;) biorę acard, magnez z b6 i od wczoraj lutke 2x50mg 2xdziennie, brzuch od wczoraj boli lekko na @, cycuchy wielkie jak melony i bolące ;) wezmę dzis jeszcze nospe na brzuch

Widać bladziocha? Dzis 10dpo, na żywo lepiej widać ;/
ImageUploadedByTapatalk1408088306.906965.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1408088306.906965.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1408088306.906965.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 72
Blair no bladzioszki kiepsko widac na foto ale najwazniejsze ze ty widzisz;-)
Mocno zaciskam &&&&&&& za jutrzejsza bete&&&&&&

Bianka no to widan w klubie ja nabawilam sie anginy;/
Gardlo boli strasznie,glos zmieniony mam tylko nadzieje ze niestrace glosu jak ostatnio...
I zaczal sie brzydki kaszel a za 2 tygodnie wakacje...jakas porazka;/

Pogoda straszna na domek mielismy jechac ale za zimno,moi rodzice tam sa i kolo poludnia sie tam wybierzemy bo na spanie niema szans...

Polsie,yesenia odezwijcie sie kochane???!!!!

reklama
Do góry