reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Motylku jak sie ciesze!!!!!!!!!!
Za reszte trzymam kciukasy i oto fluidki leca ~~~~~~~~~~~~~ ♡
Ja w sobote mam wizyte. Prosze trzymac kciuki za blizniaki ) a tak na powaznie to jedno zdrowe bedzie ok
Niestety nie nadrobie wszystkiego...
Gabis bardzo mi przykro trzymaj sie kochana :*
Za reszte trzymam kciukasy i oto fluidki leca ~~~~~~~~~~~~~ ♡
Ja w sobote mam wizyte. Prosze trzymac kciuki za blizniaki ) a tak na powaznie to jedno zdrowe bedzie ok
Niestety nie nadrobie wszystkiego...
Gabis bardzo mi przykro trzymaj sie kochana :*
KasikP
Fanka BB :)
Motylku niesamowite wieści !!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę że wszystko super:-):-):-):-)
Hej,
ale naskrobałyście dużo wybaczcie, że nie odpowiem ale już nie pamiętam co kto napisał, jeszcze nicki mi się mieszają
Boli mnie bardzo gardło, herbata z miodem nie pomaga i w sumie to zaczęłam się bać, że jestem w ciąży w takim stanie bo to może zaszkodzić w razie czego Byłam u gina, postara się mnie skierować na więcej odpowiednich badań do poradni patologii ciąży, mam nadzieję,że nie za pół roku
ale naskrobałyście dużo wybaczcie, że nie odpowiem ale już nie pamiętam co kto napisał, jeszcze nicki mi się mieszają
Boli mnie bardzo gardło, herbata z miodem nie pomaga i w sumie to zaczęłam się bać, że jestem w ciąży w takim stanie bo to może zaszkodzić w razie czego Byłam u gina, postara się mnie skierować na więcej odpowiednich badań do poradni patologii ciąży, mam nadzieję,że nie za pół roku
Załączniki
Blair no bladzioszki kiepsko widac na foto ale najwazniejsze ze ty widzisz;-)
Mocno zaciskam &&&&&&& za jutrzejsza bete&&&&&&
Bianka no to widan w klubie ja nabawilam sie anginy;/
Gardlo boli strasznie,glos zmieniony mam tylko nadzieje ze niestrace glosu jak ostatnio...
I zaczal sie brzydki kaszel a za 2 tygodnie wakacje...jakas porazka;/
Pogoda straszna na domek mielismy jechac ale za zimno,moi rodzice tam sa i kolo poludnia sie tam wybierzemy bo na spanie niema szans...
Polsie,yesenia odezwijcie sie kochane???!!!!
Mocno zaciskam &&&&&&& za jutrzejsza bete&&&&&&
Bianka no to widan w klubie ja nabawilam sie anginy;/
Gardlo boli strasznie,glos zmieniony mam tylko nadzieje ze niestrace glosu jak ostatnio...
I zaczal sie brzydki kaszel a za 2 tygodnie wakacje...jakas porazka;/
Pogoda straszna na domek mielismy jechac ale za zimno,moi rodzice tam sa i kolo poludnia sie tam wybierzemy bo na spanie niema szans...
Polsie,yesenia odezwijcie sie kochane???!!!!
reklama