reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej dziewczyny

Ja po nocce pojechalam na zakupy z corka ...
Ale znow musze pomarudzic mam taka rewolucje w zoladku od wczoraj ciagle mi jezdzi i wogole sa momenty ze mi niedobrze:-:)-:)-(
Mam dosc :-:)-( wszystko boli
Musze przeanalizowac swoja diete

Motylkowa super wieści :-) gratuluję i życzę wszystkiego dobrego :tak:

u mnie dziś taki szary dzień, że na sen mnie muli od samego południa :shocked2: mój K w pracy więc poleguję samotnie :sorry2: po 22 już zapowiedział, że nie da mi spokoju :-p:-p:-p nawet jak zasnę to mnie obudzi :-p wie, że są te dni.

Anula trzymam kciuki mimo wszystko &&&&& ;-)

jazza także owocnych przytulanek :tak::-p

mam pytanie odnośnie dupka - wiem, że truję z tymi tabletkami, ale mam mętlik :confused: mam brać od 16 dc przez 10 dni, a wtedy ma pojawić się @. gdzieś jednak wyczytałam, że dziewczyna brała cały czas do momentu aż zrobiła test, bo skoro dupek ma podtrzymać ewentualną ciążę to po co przerywać jego branie po 10 dniach??:confused::confused::confused::confused: czy jest ktoś mądry kto mi to po ludzku wytłumaczy????

Dziewczyny, mam taka nietypowa prosbe. Jestem poza domem, w gorach i z netem slabo, a chcialabym sie wyzalic wiec czy moglabym prosic do ktorej oczywiscie, ktora ma ochote wysluchac moje zale nr telefonu :-( nie mam z kim pogadac...

reklama
Do góry