reklama
Hej dziewczyny
Ja po nocce pojechalam na zakupy z corka ...
Ale znow musze pomarudzic mam taka rewolucje w zoladku od wczoraj ciagle mi jezdzi i wogole sa momenty ze mi niedobrze:---(
Mam dosc :--( wszystko boli
Musze przeanalizowac swoja diete
Ja po nocce pojechalam na zakupy z corka ...
Ale znow musze pomarudzic mam taka rewolucje w zoladku od wczoraj ciagle mi jezdzi i wogole sa momenty ze mi niedobrze:---(
Mam dosc :--( wszystko boli
Musze przeanalizowac swoja diete
iwo:)
Fanka BB :)
Nie mogło być inaczej!!!!!!Boziu boziu co za stres.. Az sie poplakalam.. Kubus zdrowy jak rybka
jazza
Motylkowa- gratuluje super wiesci :-)
Anula- w takim razie i mi jest przykro kochana...
Anula- w takim razie i mi jest przykro kochana...
malena100
Motylkowa super wieści :-) gratuluję i życzę wszystkiego dobrego
u mnie dziś taki szary dzień, że na sen mnie muli od samego południa mój K w pracy więc poleguję samotnie po 22 już zapowiedział, że nie da mi spokoju nawet jak zasnę to mnie obudzi wie, że są te dni.
Anula trzymam kciuki mimo wszystko &&&&& ;-)
u mnie dziś taki szary dzień, że na sen mnie muli od samego południa mój K w pracy więc poleguję samotnie po 22 już zapowiedział, że nie da mi spokoju nawet jak zasnę to mnie obudzi wie, że są te dni.
Anula trzymam kciuki mimo wszystko &&&&& ;-)
jazza
Malena- no :-) no kochana super nastawienie i humor :-) takie samo zapewnienie dostalam od mojego I like it :-)
Milego wieczoru :-)
Milego wieczoru :-)
malena100
jazza także owocnych przytulanek
mam pytanie odnośnie dupka - wiem, że truję z tymi tabletkami, ale mam mętlik mam brać od 16 dc przez 10 dni, a wtedy ma pojawić się @. gdzieś jednak wyczytałam, że dziewczyna brała cały czas do momentu aż zrobiła test, bo skoro dupek ma podtrzymać ewentualną ciążę to po co przerywać jego branie po 10 dniach?? czy jest ktoś mądry kto mi to po ludzku wytłumaczy????
mam pytanie odnośnie dupka - wiem, że truję z tymi tabletkami, ale mam mętlik mam brać od 16 dc przez 10 dni, a wtedy ma pojawić się @. gdzieś jednak wyczytałam, że dziewczyna brała cały czas do momentu aż zrobiła test, bo skoro dupek ma podtrzymać ewentualną ciążę to po co przerywać jego branie po 10 dniach?? czy jest ktoś mądry kto mi to po ludzku wytłumaczy????
Dziewczyny, mam taka nietypowa prosbe. Jestem poza domem, w gorach i z netem slabo, a chcialabym sie wyzalic wiec czy moglabym prosic do ktorej oczywiscie, ktora ma ochote wysluchac moje zale nr telefonu :-( nie mam z kim pogadac...
reklama
jazza
Shawty- moge sprobowac pomoc.. wysle ci nr na priv jak chcesz