reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Julia no kiepsko widać, zobaczyłam to dopiero jak siadłam na kompa ;P drugie zdjęcie zmieniłam, wrzuciłam zrobione aparatem, bo tel nie łapie ostrości i tylko z daleka... w każdym razie na żywo jest ładnie widoczna :)
najlepszy jest mój G, pokazuję Mu i mówię że jutro idziemy na krew :) a On uśmiechnął się i mnie przytulił i mówi ale fajnie :) no to ja czuję że coś nie tak ;p pytam "nie widzisz?" ;) On "no nie za bardzo :p coś tam jest, ale to nie powinna być taka sama ciemna jak ta druga?" no i tłumacz facetowi :p

a wkurzyłam sie niesamowicie bo poszłam zbadać progesteron z samego rana w środę jak tylko lab otworzyli, wyniki miały być o 20, wyników do tej pory nie ma, dzwoniłam wczoraj do nich i okazało sie że mieli przegląd sprzętu i są opóźnienia i że do 21 w czw będą na pewno, oczywiście wyników nie mam. Jutro im taką awanturę zrobię, że szok! powiem że jak coś będzie nie tak to chyba odszkodowania zażądam za ich opieszałość!

Gochson wyliczyłam lutkę do pon żeby mi starczyło, wtedy mój lekarz przyjmuje, nie jestem zapisana ale wbiję się, gdyby coś się działo jakieś plamienia czy coś to oczywiście zwiększę i pójdę gdzie sie da po zapas, albo zadzwonię do znajomej która pracuje w aptece że potrzebuję na już... a betę robię jutro żebym miała do lekarza podkładkę że to nie moje zwidy tylko ciąża

Asiu no miałam okna myć, ale sobie daruję :p będę leżeć i pachnieć :p dziś tylko idziemy zobaczyć defildę i tyle :p

znowu się pojawia chęć witania się z kibelkiem z rana :p

aha i będę wdzięczna za choć jedną zdrowaśkę albo kciuka zciśniętego :p

Ostatnia edycja:
mam wyniki progesteronu, dziś jest 9dpo (lub 10- nie wiem dokładnie kiedy była owu), wyniki z 7dpo (lub 8) 15,12ng/ml to chyba kiepskie? :(

faza folikularna: 0,15 - 1,4
faza owulacyjna: 4,44 - 28,03
faza lutealna: 3,34 - 24,56
menopauza: 0 - 0,73
ciąża I trymestr: 11,22 - 90
ciąża II trymestr: 25,55 - 89,40
ciąża III trymestr:48,40 - 422,90

Ostatnia edycja:
Asiu proszę specjalnie dla Ciebie sprzed chwili :-)
20140815_114426-1.jpg

Załączniki

• 20140815_114426-1.jpg
    20140815_114426-1.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry