reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Gochson to super. Czyli jest szansa ze Adas bedzie mial siostrzyczke :-) jupiiii !!! A macie juz jakies imiona w zanadrzu??

Mnie bolal brzuch masakrycznie. I tak naprawde dopiero od tygodnia moze dwoch nie biore nospy :-/ a tak to dzien w dzien 3x nospa forte. Moj gin rozkladal rece bo nie umial mi tego wytlumaczyc. I to tak mnie bolal ze budzil mnie w nocy bol :-(

reklama
Asiu - oj musiałaś przejść :zawstydzona/y:

Gochson - połówkowe na pewno bedzie oki no i mówisz pannica będzie :-D u mnie w 15tyg [prof. powiedział "wyglada na dziewczynkę" i tak już pozostało

Motylku - &&&&&& za echo serducha na pewno jest zdrowiutkie :tak::tak::tak:

Dziewczynki ja w końcu zapomniałam wam napisać że byłam na usg tydzień temu i już nie mam łozyska przodującego, Alusia ma już 1kg i na razie siedzi na dupce ;-) a no i mam cukrzyce ciażową - we wtorek idę do szpitala by mnie wyuczuli obsługi glukomteru. Na razie od 2 tyg mam dietkę.

Iwo cukrzyca ci sie przyplatala :-/ oj bidulko.

No cos tam przeszlam ale teraz to jest niewazne, wazne ze dziubek ma sie dobrze.

Motylek trzymamy, trzymamy!!!

Hej::)
Anula idz ja nie poszłam jak zobaczylam bladziocha i żałuję dostałam @ i test powtorzyłam jakoś pod koniec @...bladziocha juz nie bylo więc na bete nie szłam...mój okres trwał tydzień masakra!! 2 dni okropne a potem 5 dni brudzenia...;/

Iwo teraz juz nie dam rady do gina bo w sobote rano wracam do niemiec.. prywatnie nie.ma terminow a w naszej wsi nie ma maszyny do usg ani przez brzuch ani do srodka :/
za miesiac musze zjechac jeszcze raz bo samochod musimy porobic w pl i pozalatwiac ze slubem ..bo mama p stwierdzila ze tam gdzie mielismy robic jest lipa i mamy szukac czegos innego ..

Ja juz w kolejce czekam do pani doktor.. Mam nadzieje ze bedzie ok. Trzymajcie mocno &&&& ja juz ze stresu mam cisnienie bardzo wysokie..

nie wypowiadam sie na temat krwi w ciazy... Trzeba szybko reagowac..tyle powiem.

buziam was .dam znac po wizycie.

Majdaczku - w porównaniu z krwawieniem i bólami jakie dziewczyny przechodziły cukrzyca to pikuś, przynajmniej wiem że mam wpływ na to:tak:

Motylku - wdech/wydech zaraz spotkasz się z synkiem:tak:

reklama
Do góry