reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Pewnie, dziewczyny - ZOSTAŃCIE:)....
Ja tez jak nie wyjdzie jeszcze przez 2 cykle to zawieszam starania ale bede tu zagladac....

Ja sie dziwnie czuje... - tempka spadla (a juz myslalam ze bylo owu i teraz nie wiem czy byla juz czy jednak dopiero bedzie...) i brzuch mnie boli - normalnie mam wrazenie jakbym miala zaraz dostac okres... moze to owu?

A ja mam ajkiegos dola...kurcze... czasem mam wrazenie, ze sie nigdy nie uda zajsc...jestem optymistka, ale w tej sprawie to i moj optymizm czasem wysiada...
czasem mam wrazenie, ze moje marzenie sie nigdy nie spelni...
przez to i dla otoczenia jestem okropna..
zazdroszcze tak bardzo tym, ktore to maja i ktorym sie udalo.. ja poza Aniolkiem nie mam jeszcze dziecka... nie wiem.. moze sie nigdy nie uda...a chcialabym juz cieszyc sie z zajscia... ciazy..itd

ok koncze marudzic...:)

jazza marudź ile masz ochoty :) Po to tu jesteśmy, żeby Cię wysłuchać i pocieszyć. Ja też tak myślałam jak Ty, że nigdy się nie uda. Ja i inne dziewczyny z wątku są żywym przykładem, że trzeba wierzyć i wszystko się poukłada. Głowa do góry.

hejjj :-)
dziewczyny Dominika i Motylkowa ja też na forum byłam potem mnie nie było, ciężko jest się nagle "wkręcić" w dyskusję która trwa i ktoś się z kimś dogaduje. nie sposób jest też każdemu zawsze odpisać bo niekiedy nie ma się np też o czymś pojęcia :sorry2::sorry2: to jest właśnie forum ;-);-)

jazza nie marudzimy nu nu nu!!!! :no::no::no: myślimy pozytywnie :tak: wiem, że takie dni się zdarzają. ja w tym cyklu w ogóle podchodzę do niego absolutnie bez żadnej ekscytacji :sorry2: uda się to się uda, jak nie to nie :sorry2: już mi wszystko jedno.

majdaczek ponoć takie bóle to znak, że tam się coś tam rozciąga :-p:-p:-p tak gdzieś kiedyś wyczytałam :-p będzie dobrze ;-)

Hej

Malena kochana a jak sie czujesz po Clo? Wiesz kiedy mniej wiecej @ przyjdzie? Bo terminu nie podalas:-D

Jazza to normalne i kazdy czasami musi sobie pomarudzic...

Motylkowa i dominika to o czym piszecie kazda z nas doswiadczyla;-)
Ze niebylo odpowiedzi na posty itd...wiem sama po sobie ze czesto niewiedzialam na dany temat to niepisalal, lub poprostu prxy duzej produkcji zapominam odpisac niektorym...

Majdaczek najgorszy pierwszy trymestr pozniej z gorki;-)

hej:)
a ja padam...mamy tyle malin i dzisiaj juz nie dalam rady ten upal mnie wykonczyl;/ do 15 bylam i odpoczywam :D
Majdaczek Malena ma rację pewnie dzidzius więcej miejsca sobie szykuje :);-)
Jazza eh ja łapie dola jak tylko zobaczę kobietę w ciązy :-(
Malena podrzuć mi troszkę Twojego myslenia bo ja zaczynam się przejmować...myslec zbyt duzo...

reklama
julia po clo jako tako, nic mi nie dokuczało na szczęście ;-) teraz od 16 dc "dupek" :-D ale jak już pisałam, wszystko mi obojętne jest :sorry2: @ zapewne będzie coś koło 28.08 tak myślę.

Tinuś, powiem Ci, że nie wiem czy to dobrze :-p fajnie jest się tak odrobinkę ponakręcać :-p a u mnie olewka :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry