reklama
jazza
Fanka BB :)
Dziekuje dziewczyny za wsparcie :-) :*
Malena- olewka to chyba najlepsze wyjscie.. bo moze przyjdzie wtedy mila niepsodzianka
Ciezko mi tak calkiem sie wylaczyc myslenia o tym, ale probuje to moze wtedy zaskocze
Myslalam, ze u nas burza bedzie, ale bokiem przeszlo jakos.
Malena- olewka to chyba najlepsze wyjscie.. bo moze przyjdzie wtedy mila niepsodzianka
Ciezko mi tak calkiem sie wylaczyc myslenia o tym, ale probuje to moze wtedy zaskocze
Myslalam, ze u nas burza bedzie, ale bokiem przeszlo jakos.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Jula wykresl,spoko ...
A mi sie kwiatow zachciało, kupiłam worek ziemi ...z auta pod dom przutachalam .. i lekkie krwawienie się pojawilo ... wiec @ pewnie ... znikam na jakis czas
.. potrzebuje sie odciac ... a wam kibicuje ...dziekuje za wszystko ....
A mi sie kwiatow zachciało, kupiłam worek ziemi ...z auta pod dom przutachalam .. i lekkie krwawienie się pojawilo ... wiec @ pewnie ... znikam na jakis czas
.. potrzebuje sie odciac ... a wam kibicuje ...dziekuje za wszystko ....
jazza
Fanka BB :)
Anula- kurcze gdzie ty chcesz znikac? wracaj do nas, bo to wcale nie musi oznaczac nic zlego.. tylko wysilek byl i zmeczenie moze i tyle...
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Dobra namowilyscie mnie ...
Ale kuzwa ten cykl stracony ... rozpedzilo sie .. niby na luzie etc ale zla jestem na cały świat, rozczarowana,zawiedziona i m najgorzej na świecie
.. nie wierze w to ze sie kiedykolwiek uda .... do d..y to wszystko
..
Ale kuzwa ten cykl stracony ... rozpedzilo sie .. niby na luzie etc ale zla jestem na cały świat, rozczarowana,zawiedziona i m najgorzej na świecie
.. nie wierze w to ze sie kiedykolwiek uda .... do d..y to wszystko
..
Dziewczyny czytam Was i widzę, że dużo pesymizmu tu się wkrada... Nie wiem dokładnie jak długo się staracie, ale pamiętajcie, że dopiero po pół roku bezowocnych starań należy zgłosić się do lekarza i powiedzieć, że nic się nie dzieje. A ten pesymizm Wam nie pomoże, bo to niestety napędza negatywnie cały nasz organizm. Trzeba wyluzować! Zróbcie coś tylko dla siebie! Idźcie do kina, do kosmetyczki, czy nawet na kawę i ciacho do kawiarni Ale nie popadajcie w dołki, bo to nic nie da! Pozytywne nastawienie przede wszystkim! Zero stresu, zero zmartwień! Pamiętajcie, że los jest bardzo przewrotny! Jak nam na czymś zależy bardzo- to sorry człowieku, nic z tego. A jak człowiek nie myśli, nie spodziewa się to co wtedy robi los?- Tada!!! Niespodzianka!!!
Zatem głowy do góry! Uda się! nie w tym cyklu to w następnym, albo w jeszcze następnym!
Zatem głowy do góry! Uda się! nie w tym cyklu to w następnym, albo w jeszcze następnym!
reklama