reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Pewnie, dziewczyny - ZOSTAŃCIE:)....
Ja tez jak nie wyjdzie jeszcze przez 2 cykle to zawieszam starania ale bede tu zagladac....

Ja sie dziwnie czuje... - tempka spadla (a juz myslalam ze bylo owu i teraz nie wiem czy byla juz czy jednak dopiero bedzie...) i brzuch mnie boli - normalnie mam wrazenie jakbym miala zaraz dostac okres... moze to owu?

A ja mam ajkiegos dola...kurcze... czasem mam wrazenie, ze sie nigdy nie uda zajsc...jestem optymistka, ale w tej sprawie to i moj optymizm czasem wysiada...
czasem mam wrazenie, ze moje marzenie sie nigdy nie spelni...
przez to i dla otoczenia jestem okropna..
zazdroszcze tak bardzo tym, ktore to maja i ktorym sie udalo.. ja poza Aniolkiem nie mam jeszcze dziecka... nie wiem.. moze sie nigdy nie uda...a chcialabym juz cieszyc sie z zajscia... ciazy..itd

ok koncze marudzic...:)

jazza marudź ile masz ochoty :) Po to tu jesteśmy, żeby Cię wysłuchać i pocieszyć. Ja też tak myślałam jak Ty, że nigdy się nie uda. Ja i inne dziewczyny z wątku są żywym przykładem, że trzeba wierzyć i wszystko się poukłada. Głowa do góry.

hejjj :-)
dziewczyny Dominika i Motylkowa ja też na forum byłam potem mnie nie było, ciężko jest się nagle "wkręcić" w dyskusję która trwa i ktoś się z kimś dogaduje. nie sposób jest też każdemu zawsze odpisać bo niekiedy nie ma się np też o czymś pojęcia :sorry2::sorry2: to jest właśnie forum ;-);-)

jazza nie marudzimy nu nu nu!!!! :no::no::no: myślimy pozytywnie :tak: wiem, że takie dni się zdarzają. ja w tym cyklu w ogóle podchodzę do niego absolutnie bez żadnej ekscytacji :sorry2: uda się to się uda, jak nie to nie :sorry2: już mi wszystko jedno.

majdaczek ponoć takie bóle to znak, że tam się coś tam rozciąga :-p:-p:-p tak gdzieś kiedyś wyczytałam :-p będzie dobrze ;-)

Hej

Malena kochana a jak sie czujesz po Clo? Wiesz kiedy mniej wiecej @ przyjdzie? Bo terminu nie podalas:-D

Jazza to normalne i kazdy czasami musi sobie pomarudzic...

Motylkowa i dominika to o czym piszecie kazda z nas doswiadczyla;-)
Ze niebylo odpowiedzi na posty itd...wiem sama po sobie ze czesto niewiedzialam na dany temat to niepisalal, lub poprostu prxy duzej produkcji zapominam odpisac niektorym...

Majdaczek najgorszy pierwszy trymestr pozniej z gorki;-)

hej:)
a ja padam...mamy tyle malin i dzisiaj juz nie dalam rady ten upal mnie wykonczyl;/ do 15 bylam i odpoczywam :D
Majdaczek Malena ma rację pewnie dzidzius więcej miejsca sobie szykuje :);-)
Jazza eh ja łapie dola jak tylko zobaczę kobietę w ciązy :-(
Malena podrzuć mi troszkę Twojego myslenia bo ja zaczynam się przejmować...myslec zbyt duzo...

reklama
julia po clo jako tako, nic mi nie dokuczało na szczęście ;-) teraz od 16 dc "dupek" :-D ale jak już pisałam, wszystko mi obojętne jest :sorry2: @ zapewne będzie coś koło 28.08 tak myślę.

Tinuś, powiem Ci, że nie wiem czy to dobrze :-p fajnie jest się tak odrobinkę ponakręcać :-p a u mnie olewka :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry