reklama
Próbowałam i zrobiłam tak jak pisałyście, ale dalej nie wyskakują
KasikP własnie się zastanawiam, najchętniej to bym już poleciała, ale nie chce, żeby było za wcześnie. A u Ciebie kiedy było już coś widać?
shawty coś dla Ciebie posyłam, więc czekaj na pocztę. Mi się już nie przyda, a Tobie może pomoże i przyniesie Ci szczęście. Ja w to wierzę.
A cóz to takiego, bo mnie ciekawość zje
Dziękuje :*
Witajcie! Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie
Co to za zabieg, o którym piszecie?
Jeśli chodzi o bóle brzucha to ja miałam tak, że brzuch bolał mnie przeogromnie tak jak na miesiączkę. A okres się spóźniał. W końcu po tygodniu od planowanego terminu @ zrobiłam test i wyszło, że ciąża! Brzuch tak boli, więc nie zawsze bóle miesiączkowe, oznaczają miesiączkę Zwłaszcza jak się staramy
Co to za zabieg, o którym piszecie?
Jeśli chodzi o bóle brzucha to ja miałam tak, że brzuch bolał mnie przeogromnie tak jak na miesiączkę. A okres się spóźniał. W końcu po tygodniu od planowanego terminu @ zrobiłam test i wyszło, że ciąża! Brzuch tak boli, więc nie zawsze bóle miesiączkowe, oznaczają miesiączkę Zwłaszcza jak się staramy
jazza
Fanka BB :)
Anula- wlasnie idz na bete ;-) kciuki trzymam
Schwaty teraz to juz będzie z górki po takiej niespodziance .... no zmykam ;-)
Ja nic nie wiem, jakiej niespodziance? ze mną jak z małym dzieckiem, uwielbiam niespodzianki, ale jeszcze bardziej się niecierpliwie
KasikP
anula88 nie wiem gdzie mieszkasz ale ja korzystam z tego laboratorium DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Diagnostyka i podziwiam twoją cierpliwość bo na bete to bym pędem gnała
majdaczku ja byłam u lekarza pierwszy raz 4t5d i wtedy było widać pęcherzyk ;-)
majdaczku ja byłam u lekarza pierwszy raz 4t5d i wtedy było widać pęcherzyk ;-)
majdaczek14
shwaty to nic takiego, taki drobiazg. Prosiłaś o inofolic, ale Ja niestety już nie mam, więc posyłam Ci coś co na pewno Ci się przyda i mam nadzieję, że Ci przyniesie szczęście Ja np. kupiłam sobie nad morzem i przyniósł mi szczęście Wysyłam dzisiaj priorytetem, więc oczekuj listu, albo jutro, najpóźniej powinienem być pojutrze.
KaspikP Ja wybiorę się w przyszłym tygodniu, to będzie wtedy między 5 a 6 tygodniem. Poszłabym w tym tygodniu, ale mój ma 2 zmiany i musiałabym dzieciaki ze sobą zabrać.
KaspikP Ja wybiorę się w przyszłym tygodniu, to będzie wtedy między 5 a 6 tygodniem. Poszłabym w tym tygodniu, ale mój ma 2 zmiany i musiałabym dzieciaki ze sobą zabrać.
shwaty to nic takiego, taki drobiazg. Prosiłaś o inofolic, ale Ja niestety już nie mam, więc posyłam Ci coś co na pewno Ci się przyda i mam nadzieję, że Ci przyniesie szczęście Ja np. kupiłam sobie nad morzem i przyniósł mi szczęście Wysyłam dzisiaj priorytetem, więc oczekuj listu, albo jutro, najpóźniej powinienem być pojutrze.
O jaaa....kochana dziękuje Ci :*
Mam nadzieje, że faktycznie szczęście przyniesie
I już niedługo będziemy się dzieliły wrażeniami brzuszkowatymi
reklama
witam
Ja dzis na nocke ide;/ jak mi sie niechce ale mam tylko 3 wiec jakos dam rade
Suguaro witam skad taki nick?
Madajczek wpisac cie na liste II kreseczek?
Anula88 wykresle cie juz z listy starajacych i czekam na sygnal o wpisaniu na liste zafasolkowanych
Zaraz wkleje liste
Polsie halo halo? mialas termin @, i jak tam?
Yesenia halooo???
Ja dzis na nocke ide;/ jak mi sie niechce ale mam tylko 3 wiec jakos dam rade
Suguaro witam skad taki nick?
Madajczek wpisac cie na liste II kreseczek?
Anula88 wykresle cie juz z listy starajacych i czekam na sygnal o wpisaniu na liste zafasolkowanych
Zaraz wkleje liste
Polsie halo halo? mialas termin @, i jak tam?
Yesenia halooo???