reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Próbowałam i zrobiłam tak jak pisałyście, ale dalej nie wyskakują :(

KasikP własnie się zastanawiam, najchętniej to bym już poleciała, ale nie chce, żeby było za wcześnie. A u Ciebie kiedy było już coś widać?

shawty coś dla Ciebie posyłam, więc czekaj na pocztę. Mi się już nie przyda, a Tobie może pomoże i przyniesie Ci szczęście. Ja w to wierzę.

A cóz to takiego, bo mnie ciekawość zje :)
Dziękuje :*

Witajcie! Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie :)

Co to za zabieg, o którym piszecie?

Jeśli chodzi o bóle brzucha to ja miałam tak, że brzuch bolał mnie przeogromnie tak jak na miesiączkę. A okres się spóźniał. W końcu po tygodniu od planowanego terminu @ zrobiłam test i wyszło, że ciąża! Brzuch tak boli, więc nie zawsze bóle miesiączkowe, oznaczają miesiączkę :) Zwłaszcza jak się staramy :)

shwaty to nic takiego, taki drobiazg. Prosiłaś o inofolic, ale Ja niestety już nie mam, więc posyłam Ci coś co na pewno Ci się przyda i mam nadzieję, że Ci przyniesie szczęście :) Ja np. kupiłam sobie nad morzem i przyniósł mi szczęście :) Wysyłam dzisiaj priorytetem, więc oczekuj listu, albo jutro, najpóźniej powinienem być pojutrze.

KaspikP Ja wybiorę się w przyszłym tygodniu, to będzie wtedy między 5 a 6 tygodniem. Poszłabym w tym tygodniu, ale mój ma 2 zmiany i musiałabym dzieciaki ze sobą zabrać.

shwaty to nic takiego, taki drobiazg. Prosiłaś o inofolic, ale Ja niestety już nie mam, więc posyłam Ci coś co na pewno Ci się przyda i mam nadzieję, że Ci przyniesie szczęście :) Ja np. kupiłam sobie nad morzem i przyniósł mi szczęście :) Wysyłam dzisiaj priorytetem, więc oczekuj listu, albo jutro, najpóźniej powinienem być pojutrze.

O jaaa....kochana dziękuje Ci :*
Mam nadzieje, że faktycznie szczęście przyniesie :)
I już niedługo będziemy się dzieliły wrażeniami brzuszkowatymi :)

reklama
witam

Ja dzis na nocke ide;/ jak mi sie niechce ale mam tylko 3 wiec jakos dam rade:)

Suguaro witam:) skad taki nick?:)

Madajczek wpisac cie na liste II kreseczek?

Anula88 wykresle cie juz z listy starajacych i czekam na sygnal o wpisaniu na liste zafasolkowanych:)

Zaraz wkleje liste:)

Polsie halo halo? mialas termin @, i jak tam?
Yesenia halooo???

Do góry