reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wiatam wszystkie:)
nie pisalam bo bylismy z meżem na słowacjii i net mi nie dzialal:( napisze więc ogólnie :
@ brak, testu nie powtarzalam zrobie to jutro rano i napisze Wam :) brzuch troszke pobolewa, mdlosci mam rano i pojawil mi się jakis taki śluz biały lepki no nie wiem jak go opisac :-)
Pozdrawiam cieplutko wszystkie :)

Ja na chwilunię.
Na usg najprawdopodobniej polip w macicy. Mam zaraz po @ zgłosić się na powtórne jak nadal tam będzie to na zabieg.

Tinus to suprt wiesci ;-) ...
Czekamy w takim razie na wynik kolwjnego testu ...

Ale ja dzis "bezproduktuwnie" siedzę ... no przesadzam ... ale nie mam weny zeby się zebrac ....

Ja tak jak myslalam - inofolic na mnie w pierwszym cyklu nie zadzialal ;) dzis rano testowalam i wynik tradycyjny :p
Czyli czekam na @ :) ide was nadrabiac bo dopiero od moich maluszkow wrocilam :))

Zobaczymy czy u mnie zadziala... :) ja za to odezwe sie pewnie w pon... no chyba ze znajde troche czasu w weekend :) Ciekawa jestem jak tam sie rozwina wasze sytuacje:) &&& za II... :) Sierpien nasz!:)

Jolasia mi przy hsg wyszedl polip w macicyc ale maly ze na usg ciezko dojrzec widac ale dopiero jak wiadomp gdzie. U mnie nie przeszkodzil choc bylam juz zapisna a na histerioskopie zeby sprawdzic co to o ewentualnie usunac

reklama
hej hej :-) drogie Kobietki, nie musicie czekać do poniedziałku, oszczędzę Wam tego :-):-) no cóż, przyszła @ :-:)-:)-(
czyli jednak testy nie kłamały :-:)-:)-( ale moje drogie, jakoś to przyjęłam spokojnie, chyba tylko dlatego że mam w tym cyklu zacząć clo. powiem szczerze, że jestem bardzo ciekawa jak również mam obawy, no ale zobaczymy czy coś z tego wyniknie :tak: wkurzające jest tylko to, że znowu publicznie mówię "ten cykl będzie mój" bla bla bla...i atakujemy maj 2015 :-D:-D:-D:-D

Do góry