reklama
Wiatam wszystkie
nie pisalam bo bylismy z meżem na słowacjii i net mi nie dzialal napisze więc ogólnie :
@ brak, testu nie powtarzalam zrobie to jutro rano i napisze Wam brzuch troszke pobolewa, mdlosci mam rano i pojawil mi się jakis taki śluz biały lepki no nie wiem jak go opisac :-)
Pozdrawiam cieplutko wszystkie
nie pisalam bo bylismy z meżem na słowacjii i net mi nie dzialal napisze więc ogólnie :
@ brak, testu nie powtarzalam zrobie to jutro rano i napisze Wam brzuch troszke pobolewa, mdlosci mam rano i pojawil mi się jakis taki śluz biały lepki no nie wiem jak go opisac :-)
Pozdrawiam cieplutko wszystkie
KasikP
Fanka BB :)
annamaria89 ja pilam dwie saszetki dziennie rozpuszczane w polowie szklanki wody.
&&&&&& za testujące
&&&&&& za testujące
watpliwosci3
Ja tak jak myslalam - inofolic na mnie w pierwszym cyklu nie zadzialal dzis rano testowalam i wynik tradycyjny
Czyli czekam na @ ide was nadrabiac bo dopiero od moich maluszkow wrocilam )
Czyli czekam na @ ide was nadrabiac bo dopiero od moich maluszkow wrocilam )
AnnaMaria89
Zobaczymy czy u mnie zadziala... ja za to odezwe sie pewnie w pon... no chyba ze znajde troche czasu w weekend Ciekawa jestem jak tam sie rozwina wasze sytuacje &&& za II... Sierpien nasz!
Jolasia mi przy hsg wyszedl polip w macicyc ale maly ze na usg ciezko dojrzec widac ale dopiero jak wiadomp gdzie. U mnie nie przeszkodzil choc bylam juz zapisna a na histerioskopie zeby sprawdzic co to o ewentualnie usunac
reklama
malena100
hej hej :-) drogie Kobietki, nie musicie czekać do poniedziałku, oszczędzę Wam tego :-):-) no cóż, przyszła @ :---(
czyli jednak testy nie kłamały :---( ale moje drogie, jakoś to przyjęłam spokojnie, chyba tylko dlatego że mam w tym cyklu zacząć clo. powiem szczerze, że jestem bardzo ciekawa jak również mam obawy, no ale zobaczymy czy coś z tego wyniknie wkurzające jest tylko to, że znowu publicznie mówię "ten cykl będzie mój" bla bla bla...i atakujemy maj 2015
czyli jednak testy nie kłamały :---( ale moje drogie, jakoś to przyjęłam spokojnie, chyba tylko dlatego że mam w tym cyklu zacząć clo. powiem szczerze, że jestem bardzo ciekawa jak również mam obawy, no ale zobaczymy czy coś z tego wyniknie wkurzające jest tylko to, że znowu publicznie mówię "ten cykl będzie mój" bla bla bla...i atakujemy maj 2015