reklama
AnnaMaria89
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, musialam zajrzec bo bykam ciekawa co u was...
Malena i Tinus - samej mi przykro ;( jak tak sie dziaje to ja sama trace wiare i nadzieje ze sie uda;( Bo jak wy tak sie staracie i wam w koncu wychodzi to ja wierze ze mi tez sie w koncu uda.... ehh czemu...
Tak jak pisalam wczesniej niesprawiedliwe to jak @ sie spoznia i tylko daje nam nadzieje....
Tinus ja w listopadzie 2013 mialam podobnie tzn. mialam 3 dni plamien i jedna kreske i druga bladą (ale wtedy myslalam ze to negatywny i tak test) a potem silny bol brzucha i @ przyszla i byla dluzsza i obfitsza... pozniej dopiero sie dowiedzialam ze to moglo byc samoistne poronienie...
OBY W KONCU SIE UDALO! no bo az mi smutno:/
Malena i Tinus - samej mi przykro ;( jak tak sie dziaje to ja sama trace wiare i nadzieje ze sie uda;( Bo jak wy tak sie staracie i wam w koncu wychodzi to ja wierze ze mi tez sie w koncu uda.... ehh czemu...
Tak jak pisalam wczesniej niesprawiedliwe to jak @ sie spoznia i tylko daje nam nadzieje....
Tinus ja w listopadzie 2013 mialam podobnie tzn. mialam 3 dni plamien i jedna kreske i druga bladą (ale wtedy myslalam ze to negatywny i tak test) a potem silny bol brzucha i @ przyszla i byla dluzsza i obfitsza... pozniej dopiero sie dowiedzialam ze to moglo byc samoistne poronienie...
OBY W KONCU SIE UDALO! no bo az mi smutno:/
Hej
Julia wpisz mnie na 01.09 ;-)
AnnaMaria a widzisz jak ja zobaczylam rano bladziocha i byl mocniejszy niz ten z sr to juz się cieszylam a tu taka nie mila niespodzianka...eh
shawty, babydust, rurka, mychunia :** dziękuje za mile słowa , od tego cyklu nie wyliczam kiedy płodne o nie muszę wyluzować na maxa i zakupie inofolik jesli gdzies w aptece znajde...w KONCU WSZYSTKIM NAM SIĘ UDA :-)
Julia wpisz mnie na 01.09 ;-)
AnnaMaria a widzisz jak ja zobaczylam rano bladziocha i byl mocniejszy niz ten z sr to juz się cieszylam a tu taka nie mila niespodzianka...eh
shawty, babydust, rurka, mychunia :** dziękuje za mile słowa , od tego cyklu nie wyliczam kiedy płodne o nie muszę wyluzować na maxa i zakupie inofolik jesli gdzies w aptece znajde...w KONCU WSZYSTKIM NAM SIĘ UDA :-)
rurka
Fanka BB :)
aaaaaaaaaa mychunia!!!! dawaj adres wpadnę jak już się ukiszą!!!!!!!!! hehe.. tak serio to też muszę się za to zabrać my z Mańkiem tak kochamy kiszaki, że baniak 5l pochłaniamy w 3 dni max aa no i krokodylki obowiązkowo będę robiła!! iiii...... to by było na tyle jeśli chodzi o moje kucharzenie haha.... mam straszną ochotę upiec szarlotkę i zjeść ciepłą z lodami!!!!!!!!!aaaaaaaaaaa ale nie umiem piec...haha więc kupię chyba haha albo się nauczę......trudne to???? Ja tylko sernik na zimno i to z przepsu umiem zrobić..(chyba).. ale ze mnie gamoń
rurka ja krokodylków nie robię, bo mi nie smakują robię takie wg przepisu mojej ukochanej Babci Moje małe hobby: Ogórki kiszone z ostrą papryką tu masz przepis na szarlotkę, którego się nie da zepsuć Moje małe hobby: Sypana szarlotka Małkińska :-) a pieczenie jest banalnie proste :-)
Ostatnia edycja:
reklama