reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

oooooooooo malena....a ja tak wierzyłam!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuu ............
No nic tak czy siak życzę maja 2015!!!!!!!!! oby wspomagacze dopomogły na 100% :-):-):-) trzymam &&&& za nastepny cykl

reklama
oooooooooo malena....a ja tak wierzyłam!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuu ............
No nic tak czy siak życzę maja 2015!!!!!!!!! oby wspomagacze dopomogły na 100% :-):-):-) trzymam &&&& za nastepny cykl
to było do przewidzenia, z moim szczęściem :-:)-:)-( smutno, ale nic zrobić nie mogę :-:)-:)-( dzięki za miłe słowa :-)

Witam

Widze ze wieczorem zastoj jest;/

Jolasia no mam nadzieje ze na nastepnym usg nic niebedzie widac...a tak co u ciebie slychac?

Malena kurde az sie wkurzylam bo ja wierzylam ze cos na rzeczy jest!!!! To kciuki na nastepny cykl &&&&&&&&&&&

Jolasia trzymaj sie kochana!!!! Oby wszystko sie dobrze ulozylo.

Malena nastepny cykl zatem &&&&

Przepraszam ze nie odpisze kazdej ale juz taka zmeczona jestem... wlasnie wyczytalam z3 przy blizniakach hcg jest silniejsze i testy szybciej wychodza. No mi wyszedl 10 dni przed @ :D
Nie obrazilabym sie na parke :D 16.08 sie dowiem.
Na razie to mnie bardzo podbrzusze w nocy ciagnie i boli. Az mnie ten bol budzi. Zwalam to na cesarke ktora mialam 4 lata temu. Do dzis cos tam czuje...

Spokojnej nocy wzzystkim.
Ktora jutro testuje? :)

Malena również trzymam kciuki za następny cykl, może to tak ma własnie byc i gdzies tam już cały czas czeka na każdą z Nas ta Nasza córeczka/synek tylko my musimy dojść do tej zapisanej chwili - wszystko może gdzieś tam jest Nam pisane :)
W sumie jakby nie patrzec to takie poglądy mogą troszke uspokoić :tak:

Tabasia - odnośnie Twoich bóli po cesarce - nie zgłaszałas tego gdzieś może? czasami się okazywało że przy operacjach np. cesarce, coś zdarzyło się pozostawić przy szyciu tym "wybitnym" dr... może dało by się to jakoś sprawdzić. (?)

Archea mialam robione wiele razy usg i wszystko jest ok. Te bole sa spowodowane tym ze bylo ciecie i jest blizna i ona tak ciagnie... a teraz przy ciazy bedzie pewnie jeszcze gorzej. Ale dam rade ;) zapytam mimo wszystko jak bede u gina.

Milej soboty zycze. U mnie malowanie...

czesc...
rano testowalam i znowu bladzioch...ale jakos po 8 rano dostałam @.:szok:..złapał mnie ogromny skurcz i kilka minut pozniej @ juz byla...ból zarowno fizyczny jak i ten "psychiczny" okropny..jest mi bardzo przykro...:no:

reklama
Do góry