reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Czesc dziewczyny :)
Malena mi tez testy nie wychodzily a teraz biegnie juz 8 tydzien...:)
Rurka ma racje idz na bete:)
U mnie inofolic zaczol dzialac po 7 dniach od picia i jajniki tak dawaly czadu ze czasem az z bolu usiadlam..szalaly tak do 20dc a potem kilka dni przerwy i brzuch znow pobolewal. Sluzu nie mialam wiecej nawet jak bralam wiesiolka to bylo kiepsko a to wszystko po tabletkach antykoncepcyjnych tak moj organiz zareagowal

reklama
Co do nakrecania to Rurka ma racje:)
mowimy sobie ze nie nakrecamy sie a i tak jakas nadzieja w nas jest czy sie udalo - niby bierzemy pod uwage ze jednak sie nie udalo - ale rozczarowanie zawsze bedzie :) im szybciej sie wie tym lepiej :)

KasikP a myslisz ze ten inofolic cos ci pomogl w zajsciu czy raczej nie ? Ja narazie pije po 1 saszetce (nie wiem jak organizm zareaguje wiec ten cykl 1 saszetka) w nastepnym jak sie nie uda po 2...

Julia widzialam kochana ze o mnie pytalas @ dalej nie ma...humor dzisiaj paskudny...(.)(.) tak mnie bola ze chce mi sie ryczec...wogole mam ochote przespac caly dzien dzisiaj.Wszystko mnie drazni.Dopiero 12 a ja mam dosc tego dnia:baffled:

Dziewczyny Annamaria Julia rurka KasikP anula88 wiecie jakie to będzie straszne zrobić kolejny test i znowu zobaczyć I kreskę :no::no: wiem, że powinnam iść na tą betę, ale ta niewiedza jest dla mnie lepsza niż 100% potwierdzenie, że ciąży brak - wiem głupie jest to co piszę :-p:-p obiecuję, że jak przez weekend nie przyjdzie @ to w poniedziałek pojadę na betę :tak::tak:

Powiedzcie - chodzi mi o te dziewczyny ktore dostaly opozniona @ ... czemu to tak jest ze jak sie stara o dzidziola i czeka czy @ przyjdzie czy nie to wlasnie wtedy sie ona spoznia dajac nam nadzieje... niech chociaz sie nie spoznia... why...

Malenia to trzymamy za slowo! :)

reklama
U mnie od razu plodny sie skonczyl i zaczal gesty mleczny

Ooo to sie wstrzelilam w temat 2h pozniej :))

Ostatnia edycja:
Do góry