reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wiatam wszystkie:)
nie pisalam bo bylismy z meżem na słowacjii i net mi nie dzialal:( napisze więc ogólnie :
@ brak, testu nie powtarzalam zrobie to jutro rano i napisze Wam :) brzuch troszke pobolewa, mdlosci mam rano i pojawil mi się jakis taki śluz biały lepki no nie wiem jak go opisac :-)
Pozdrawiam cieplutko wszystkie :)

Ja na chwilunię.
Na usg najprawdopodobniej polip w macicy. Mam zaraz po @ zgłosić się na powtórne jak nadal tam będzie to na zabieg.

Tinus to suprt wiesci ;-) ...
Czekamy w takim razie na wynik kolwjnego testu ...

Ale ja dzis "bezproduktuwnie" siedzę ... no przesadzam ... ale nie mam weny zeby się zebrac ....

Ja tak jak myslalam - inofolic na mnie w pierwszym cyklu nie zadzialal ;) dzis rano testowalam i wynik tradycyjny :p
Czyli czekam na @ :) ide was nadrabiac bo dopiero od moich maluszkow wrocilam :))

Zobaczymy czy u mnie zadziala... :) ja za to odezwe sie pewnie w pon... no chyba ze znajde troche czasu w weekend :) Ciekawa jestem jak tam sie rozwina wasze sytuacje:) &&& za II... :) Sierpien nasz!:)

Jolasia mi przy hsg wyszedl polip w macicyc ale maly ze na usg ciezko dojrzec widac ale dopiero jak wiadomp gdzie. U mnie nie przeszkodzil choc bylam juz zapisna a na histerioskopie zeby sprawdzic co to o ewentualnie usunac

reklama
hej hej :-) drogie Kobietki, nie musicie czekać do poniedziałku, oszczędzę Wam tego :-):-) no cóż, przyszła @ :-:)-:)-(
czyli jednak testy nie kłamały :-:)-:)-( ale moje drogie, jakoś to przyjęłam spokojnie, chyba tylko dlatego że mam w tym cyklu zacząć clo. powiem szczerze, że jestem bardzo ciekawa jak również mam obawy, no ale zobaczymy czy coś z tego wyniknie :tak: wkurzające jest tylko to, że znowu publicznie mówię "ten cykl będzie mój" bla bla bla...i atakujemy maj 2015 :-D:-D:-D:-D

Do góry