reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gdyby nie ten stres w pacy to moze i by to lepiej bylo ni ale zobaczymy. Musze odsapnac a tymczaaem bede w pracy caly miesiac na okraglo bo urlopy i zwalniaja. Musze chyba sobie poszukac cos nowego jak teraz sie nie uda

reklama
Miss wiem co czujesz .. ja to w ogole mialam straszna zalamke ze taka mloda 20lat i ciazy jak nie ma tak nie ma .. P. Pierwsze 3miesiace gadal do brzucha Ze synka juz zrobil i takie tam .. a teraz to on tez juz chyba nie wie co jest grane i sie nie odzywa .. badan tez nie robilam bo sie czulam bezwartosciowa .. no ale koniec trzeba sie wziac w garsc i w polsce sie przebadac .. misiss trzymaj sie !!!:* uda nam sie w koncu!!

Watpliwosci
Dziekuje kochana! Ja tez sie wlasnie tak czulam i czuje ze nie doac ze jade na jednym silniku to jeszcze nic z tego nawet przy stymulacji :-(

Dzieki dziewczyny za pocieszenie.jestescie niezastapione!

Hej ;-)

Brzuchatki jak się czują?

Mychunia &&&& :-)

Dziewczyny nie poddawac mi sie!!!!

0_0_0_336677397_middle.jpg

Załączniki

• 0_0_0_336677397_middle.jpg
    0_0_0_336677397_middle.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 48
Dziewczyny nie ma co sie zalamywac. Dla kazdej przyjdzie czas. Na pewno trzeba sie przebadac a potem starac jak najmniej myslec.
My za pierwszym razem staralismy sie ponad 2 lata. Z a drugim prawie 1.5 ale wazne zeby sie nie poddawac i nie zalamywac

reklama
Ja u trzech juz bylam i clo zawsze za pierwszym podejsciem dawalo rade a tu o.... martwie sie bo ja mam dopiero 25 lat i wiesz.... nie dziala mij oganizm jak powinien

Do góry