reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Nie myśl o tym ;) wiem, że łatwo powiedzieć, ale ja miałam tak samo jeszcze wczoraj. Dopiero po spokojnym wieczorze z moim K, wyluzowałam ;)
Jak mi się nie uda teraz ( a wiem, ze tak będzie) to uda się może następnym razem. Biorę od paru dni Inofolic i czekam na swój czas :)

reklama
no maz mi nie pomaga zbytnio bo ciagle jakies podteksty mi prawi mowi a co jesli sie udalo , mowil mi ze ma dobre przeczucia :)
nie no w sumie wiem ze nie jak teraz to za miesiac probujemy ale wiecie jak jest
zawsze chcialoby sie juz teraz natychmiast ;)

do ovu wogole bylam wyluzowana (albo misie tak przynajmniej wydaje ) kilka dni pozniej jesczze ok ale jakies 2-3 dni to juz mi sie nie udaje :(

shawty19 babydust doskonale Was rozumiem :tak::tak::tak: ja też do owulki jestem opanowana, po niej wpadam w ten wir domysłów :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: znam ten ból, ale cóz jak tak bardzo pragniemy dzidziusia :tak::tak::tak:
lilymarlen dziś byłam badać tarczycę - na usg wszystko ok, wyniki z krwi będą po południu. poza tym żadnych badań jeszcze nie robiłam. chodzę na nfz do takiego fajnego gina, mówił że skoro nie ma non stop mojego K w domu (bo tylko chwilowo na weekendy), to nie wiadomo czy to ze mną jest coś nie tak czy po prostu nie trafiamy z dniami. alllleeeeeeee już od sierpnia będzie mój ukochany w domku więc wtedy już się sobą zajmiemy.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kciuki za egzamin i polowkowe

Ja dzisisj mam dola . Znow sie sytuacja powtarza z pozniejsza owu wiec nawet nie wiadomo czy nie bedzie jak ostatnio ze rzadnego pecherzyka dominujacego nie bylo jak gin stwierdzil. Plakac mi sie chce i mam zal do ema ze ciagle te faje non stop. Wczoraj jecgalismy i piwo sobie z lodowki wziol i dzisiaj chory bol gardla glowy i katar.... z takim pidrjsciem nigdy nie zajdziemy :-:)'( szlak by to, byli tak fajnie nie przejmowalam sie a tu lup! I zalamanie :-(

missiiss1301, mogę do Ciebie zwracać się Misia?
Nie przejmuj się, i nie nastawiaj tak negatywnie, bo do niczego dobrego to nie będzie prowadziło. Trzeba chyba zacząć czerpać z seksu przyjemność a nie myśleć tylko o tym jak zajść. Ciąża w dużej mierze powinna być tylko dodatkiem do tego wspaniałego przeżycia :)

Shawty
Mozesz misia w szkole tak kazdy na mnie mowil :-)
Ale tu nie chodzi o sex bo jeat ok tylko chodzi o to ze pieprzona owulacja jak nie bralam lekow to jej nigdy nie bylo ale jak wzielam clo to byla a teraz nawet jak clo biore to kurna nic nie dziala na mnie... to obled jakis jest. Ja sie kurna w faceta zamieniam czy co????!!!??? Eh :-( beznadzieja mnie ogarnela

Znikam narazie... jak przyjdzie owu albo jak sie ogarne to dam znac ze zyje i wyczekuje... :-(

reklama
Shawty
Dzieki kochana ale chyba mi sie to przyda bo moze przestane o tym myslec choc watpie bo teraz jedyny ratunek od pracy to ciaza albo zwolnienie sie z pracy. Mam jej dosc jutro kontrola wiec bedzie apogeum mojej zlosci i pewnie odpyskuje cos temu z bozej laski menadzerkowi. Musze poprostu odsapnac....

Do góry