reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

gabis,dlatego ja się cieszę że u mnie w biurze założyli klimatyzację, bo akurat siedzę w pokoju, gdzie słońce operuje cały czas do godziny 15, także ugotowalibyśmy się.
Co do mdłości, żeby się tylko dało tak na zawołanie zaciążyć, to ja bardzo chętnie się na to piszę i obiecuje nie marudzić, przy ewentualnych skutkach ubocznych :)

yesenia, to który to u Ciebie cs?

reklama
to kawałek masz, żeby dojechać :)
Ja zaczynam pracę 6.30, wstaję w sumie 4.50. bo też kawałek dojeżdżam, ale spędzam w autobusie tylko 20 minut (rano), bo z powrotem to już troszkę dłużej schodzi.

U mnie w pracy jest o tyle dobrze, że sama sobie wybieram godziny pracy, znaczy się, czysto teoretycznie. Wazne, żebym do 8 rano się pojawiła ;)
Ja wolę zaczynać wcześniej, bo przynajmniej całe popołudnie mam dla siebie.

Witam.
To ciśnienie chyba oszalało, bo za chwilkę chyba mi głowę rozsadzi :-(
"Ja nie wiem, czy wszyscy się na nas uparli, czy jakieś przeczucia mają. Nikomu nie mówiliśmy, że zaczynamy się starać o dzidzię,a tu w weekend znajomi pytali, kiedy będzie trzeci dzidziuś, a teraz właśnie przeczytałam na Facebook-u komentarz mojej koleżanki pod moim wpisem. Napisałam w niedzielę, że zaczynam odliczanie do urlopu i dodałam, że jestem pełna nadziei, a moja koleżanka zrozumiała, że jestem przy nadziei i oto jej wpis: ...jak zobaczyłam Twój post to przeczytałam przy nadziei także uważaj na tych wczasach...
Bez komentarza :biggrin2:

missiiss mam nadzieję, że z Twoim synkiem już jest wszystko w porządku. Wiem jak dzieci mogą napędzić strachu, też tak mam i to podwójnie :-)

shwaty trzymam kciuki za Ciebie.

Miss super ze Jas dobrze sie czuje
Asia ja smarowalam 2 razy dziennie a dodam ze przytylam 19 kg wiec niemalo
U mnie tez wydety brzuch wygladam na 5 miesiac albo i pozniej
Za godzine sie zbieram na badania trzymajcie kciuki

Majdaczku moze to dobra wrozba. Mi przed udanym cyklem tez co chwile ktos mowil o ciazy a pani w przychodni popatrzyla na mnie i pyta kiedy rozwiazanie...nie wiem co ona tam widziala bo gruba nie jestem ale cos przepowiedziala. Wiec oby u ciebie tez to byl dobry znak.

gabis nie dziękuję, żeby nie zapeszać :-D. Pamiętam jak jeszcze nie wiedziałaś o swojej ciąży, to pisałaś o tej pani z przychodni :-)

hej dziewczynki

Mississ - dobrze że z Jaśkiem ok, myślę że skoro objawy nie nadeszły to już nie powinny się pojawić :tak: Długą masz droge do pracy! Teraz to jeszcze ok ale jak zimą sobie dajesz radę?

Asiu - sama przyjemnośc kupowac krem na rozstępy :-) a ja mam z Rossmana taki balsam za 10zł i daje radę tylko zapominam się smarowac i w efekcie używam tylko z 3 razy w tygodniu

Kasik - ja też miałam wzdęcia na samym począrku, to pewnie dlatego ze w brzuszku zachodzą ultra skomplikowane procesy i się w nim kotłuje. Przejdzie :tak:

Gochson - &&&&&&&& nie zapomnij sie pochwalić

Anula - z tym proroctwem na połówkowym to u na Listopadówkach w 3 przypadkach się nie potwierdziło:-p u mnie w 15 tyg sprawdzał profesor co amnio robił i nawet on nie mówił że na 100%

Majdaczku - życze by opis na FB zmienił sie w przepowiednią!!!

reklama
Co do plci. Na polowkowym u nas bylo wyraznie widac. Mu mamy takiego dr co specjlaizuje sie w plci. I to co mowil na usg w 12 tc sie potwierdzilo choc oczywiscie to nikt nie powie na 100 proc

Do góry