reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
Widziałam, że ktoś przeoczył mój post z terminem @ 10.08 to mój nowy termin, mam nadzieję, że ostatni
Gochson super wieści.
Gochson super wieści.
shwaty 4 cykl starań
Kochane , ja tym razem wrzucam na luz, nie pilnuję owulacji, dni płodnych, nie robię testów owulacyjnych, a ciążowy zrobię dopiero w dniu spodziewanej @ nie wcześniej, ale co najważniejsze pogadałam tak szczerze z mężem :-) Jeśli się nie uda jeszcze ze dwa cykle to idę do gina i proszę o monitoring
Kochane , ja tym razem wrzucam na luz, nie pilnuję owulacji, dni płodnych, nie robię testów owulacyjnych, a ciążowy zrobię dopiero w dniu spodziewanej @ nie wcześniej, ale co najważniejsze pogadałam tak szczerze z mężem :-) Jeśli się nie uda jeszcze ze dwa cykle to idę do gina i proszę o monitoring
reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
yesenia prawidłowe myślenie Ja też staram się o tym nie myśleć, przestałam mierzyć temperaturę, nie robię testów owulacyjnych, nie wpatruję się w wykresy i dobrze mi z tym. Czuję w sobie luz psychiczny, co ma być to będzie. Najgorzej jest przed samym terminem @, ale jak się będziemy tak tym zamartwiać to i tak nic z tego nie wyjdzie. Trzymam kciuki za Twoje pozytywne myślenie. Fajnie, że pogadałaś sobie z mężem. A to, że czasem on nie będzie miał ochotę na przytulanie, to się tym nie przejmuj, oni już tak mają