reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Misss no nie powiem chyba gorna polka, ale byl w promocji z kremem do piersi gratis wiec wzielam. Poszperam na necie moze bedzie taniej :p

reklama
Moja mowila potem ze ja glowa bolala i nie dobrze jej bylo...ja zauwazylam ze cos jest nie tak po zrenicach... I po tym ze miala Problem z odpowiedzia na niektore latwe pytania typu czy pamieta co sie stalo albo jak ma na imie,Ile ma lat, co zjadla na kolacje...i zaczelo mnie niepokoic ze Radio gralo cicho a ona kazala je wylaczyc bo nie lubi glosnej muzyki...trzymam Kochana kciuki zeby skonczylo sie tylko na strachu...

Ostatnia edycja:
ja tez pije ten syrop chociaz teraz juz zadziej bo wiecej warzywek jem :p ja pilam 2xdziennie po łyzce stołowej bo tak lekarz kazal:p

gratulacje nowych fasolek oby zdrowo rosły :*

witam nowe dziewczeta

Aschlee
Cxyli typowe objawy ktore czytalam na stronach. Narazie jest ok. Glowka go przestala bolec do 15-20 min po zdarzeniu przynajmniej tak mowil ze go juz nie boli i wariowac zaczal znowu. Zobaczymy jak jutro bedzie. Dziekuje aschlee za pomooc

Asia ja w pierwszej ciazy uzywalam Mustelle i brzuch mam ladny, a mam sklonnosci do rozstepow, troche mi na plecach wyszly bo nie smarowalam.
Anula no ja z moim synkiem plec tez szybko poznalam wiec teraz mi sie nie spieszy bo niby chlopaka szybciej idzie rozpoznac - rzuca sie w oczy.
Miss moj kiedys spadl z lozka i wymiotowal wiec od razu do lekarza. Lekarka kazala obserwowac przez kilka dni.

Asiu bo ona strasznie ruchliwa jest...od zawsze i chyba to sie juz u niej nie zmieni...rozwali sobie cos a za 5 minut nie pamieta i zas robi to samo...

Gochson
Dzieki! Jej a ja myslalam ze tylko u mnie takie rzeczy ze dzicko moje krzywde sobie robi... dobrze ze sa tu foswiadczone mamy :-) chociiaz wolalabym pytac o inne doswiadczenia rzecz jasna....

Ide apac dIewczynki. Dobrej nocki i jeszcze raz wam dziekuje

reklama
Gochson dzieki za info. Dobrze wiedziec ze ktos juz sprawdzil ten produkt.
Ja biore pod uwage przede wszystkim ze nie mam juz 20 lat i chyba nikomu mowic nie trzeba ze skora nie jest juz taka napieta i wymaga wiecej. Nie ukrywam ze mega zalezy mi na tym aby po porodzie szybko wrocic do formy.

Aschlee dobrze ze taka jest. A nie mimoza jakas :p hihi

Gochson a macie jakies imiona ??

Ostatnia edycja:
Do góry