reklama
Moja mowila potem ze ja glowa bolala i nie dobrze jej bylo...ja zauwazylam ze cos jest nie tak po zrenicach... I po tym ze miala Problem z odpowiedzia na niektore latwe pytania typu czy pamieta co sie stalo albo jak ma na imie,Ile ma lat, co zjadla na kolacje...i zaczelo mnie niepokoic ze Radio gralo cicho a ona kazala je wylaczyc bo nie lubi glosnej muzyki...trzymam Kochana kciuki zeby skonczylo sie tylko na strachu...
Ostatnia edycja:
MotylkowaOna
Fanka BB :)
ja tez pije ten syrop chociaz teraz juz zadziej bo wiecej warzywek jem ja pilam 2xdziennie po łyzce stołowej bo tak lekarz kazal
gratulacje nowych fasolek oby zdrowo rosły :*
witam nowe dziewczeta
gratulacje nowych fasolek oby zdrowo rosły :*
witam nowe dziewczeta
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Aschlee
Cxyli typowe objawy ktore czytalam na stronach. Narazie jest ok. Glowka go przestala bolec do 15-20 min po zdarzeniu przynajmniej tak mowil ze go juz nie boli i wariowac zaczal znowu. Zobaczymy jak jutro bedzie. Dziekuje aschlee za pomooc
Cxyli typowe objawy ktore czytalam na stronach. Narazie jest ok. Glowka go przestala bolec do 15-20 min po zdarzeniu przynajmniej tak mowil ze go juz nie boli i wariowac zaczal znowu. Zobaczymy jak jutro bedzie. Dziekuje aschlee za pomooc
Asia ja w pierwszej ciazy uzywalam Mustelle i brzuch mam ladny, a mam sklonnosci do rozstepow, troche mi na plecach wyszly bo nie smarowalam.
Anula no ja z moim synkiem plec tez szybko poznalam wiec teraz mi sie nie spieszy bo niby chlopaka szybciej idzie rozpoznac - rzuca sie w oczy.
Miss moj kiedys spadl z lozka i wymiotowal wiec od razu do lekarza. Lekarka kazala obserwowac przez kilka dni.
Anula no ja z moim synkiem plec tez szybko poznalam wiec teraz mi sie nie spieszy bo niby chlopaka szybciej idzie rozpoznac - rzuca sie w oczy.
Miss moj kiedys spadl z lozka i wymiotowal wiec od razu do lekarza. Lekarka kazala obserwowac przez kilka dni.
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Gochson
Dzieki! Jej a ja myslalam ze tylko u mnie takie rzeczy ze dzicko moje krzywde sobie robi... dobrze ze sa tu foswiadczone mamy :-) chociiaz wolalabym pytac o inne doswiadczenia rzecz jasna....
Ide apac dIewczynki. Dobrej nocki i jeszcze raz wam dziekuje
Dzieki! Jej a ja myslalam ze tylko u mnie takie rzeczy ze dzicko moje krzywde sobie robi... dobrze ze sa tu foswiadczone mamy :-) chociiaz wolalabym pytac o inne doswiadczenia rzecz jasna....
Ide apac dIewczynki. Dobrej nocki i jeszcze raz wam dziekuje
reklama
Gochson dzieki za info. Dobrze wiedziec ze ktos juz sprawdzil ten produkt.
Ja biore pod uwage przede wszystkim ze nie mam juz 20 lat i chyba nikomu mowic nie trzeba ze skora nie jest juz taka napieta i wymaga wiecej. Nie ukrywam ze mega zalezy mi na tym aby po porodzie szybko wrocic do formy.
Aschlee dobrze ze taka jest. A nie mimoza jakas hihi
Gochson a macie jakies imiona ??
Ja biore pod uwage przede wszystkim ze nie mam juz 20 lat i chyba nikomu mowic nie trzeba ze skora nie jest juz taka napieta i wymaga wiecej. Nie ukrywam ze mega zalezy mi na tym aby po porodzie szybko wrocic do formy.
Aschlee dobrze ze taka jest. A nie mimoza jakas hihi
Gochson a macie jakies imiona ??
Ostatnia edycja: