reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hejj;-)
Ja po nocce kiepsko sie czuje bardzo boli mnie brzuch i jest mega twardy..
nie wiele spałam ide na 15 do gina potwierdzić ciąże i prosić o l4..
to moja 1 ciąża może za bardzo panikuje ale nie mam na nic siły..:zawstydzona/y:
A myślałam ze zwojuje świat..:-(
Buziaki dla wszystkich dziewczynek :*:*

reklama
majdaczek my dostałyśmy @ w ten sam dzień , ja cykle miałam ostatnio 28 dniowe, ciekawe co będzie jak odstawię luteinę, chociaż przed jej braniem miałam raczej regularne, ale naprawdę jakoś mam to gdzieś, niech się dzieje wola nieba :-) modlę się ile tylko potrafię . Przed terminem @ na pewno będziemy się stresowały , ale musimy się razem wspierać i trzymać !! Mam takie pytanko w jakim jesteście wieku ? :-):happy: Ja mam 33 ;-)

Hej :-)

Gochson super ;-) Gratuluje Kochana ;**

Kasik daj znac po wizycie koniecznie a na ból brzuszka polecam Nospe i magnez ;-) ja biorę do dzis :-)

Gabis moj Synus wg chinskiego kalendarza to dziewczynka ;-)

Dzis kilka razy i wczoraj wieczorem moje Szczęście dalo o sobie znac ;-) uczucie niesamowite choc jeszcze delikatne i sporadyczne :-) Maz wrocil z pracy i mowi: Synek ale Ty urosles od wczoraj hihi :-)

Hejj;-)
Ja po nocce kiepsko sie czuje bardzo boli mnie brzuch i jest mega twardy..
nie wiele spałam ide na 15 do gina potwierdzić ciąże i prosić o l4..
to moja 1 ciąża może za bardzo panikuje ale nie mam na nic siły..:zawstydzona/y:
A myślałam ze zwojuje świat..:-(
Buziaki dla wszystkich dziewczynek :*:*

Spokojnie, wiadomo, ze jak wyczekana ciaża, to i się martwisz trochę tym wszystkim ;) Ale spokojnie Kochana, wszystko będzie dobrze,

KasikP nie denerwuj się, na pewno będzie wszystko dobrze. Mnie przy obu ciążach na początku strasznie bolał brzuch. Trzymam kciuki za wizytę. Nie chce Ci teraz zawracać głowę, ale mam nadzieje, że pamiętasz o moim szczęśliwym inofolicu? :)

yesenia Ja 33 lata kończę w listopadzie. @ miałam 10 lipca. Ja też codziennie modlę sie do moich Świętych, mam nadzieje, że ten na górze kiedyś na wysłucha :)

gabis u mnie w tym kalendarzu sprawdziło się dwa razy, mieli być chłopcy i są :) Teraz od kwietnia, aż do listopada włącznie wychodzi mi cały czas dziewczynka :) ale tak szczerze mówiąc nie ważne co po prostu chciałabym być już w ciąży :-(

KasikP dziękuję Ci bardzo, mam nadzieję, że dojdzie przed wyjazdem, a pracą się nie przejmuj, najważniejsza teraz jesteś Ty i Twoja fasolka.

reklama
Do góry