reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

gabis,dlatego ja się cieszę że u mnie w biurze założyli klimatyzację, bo akurat siedzę w pokoju, gdzie słońce operuje cały czas do godziny 15, także ugotowalibyśmy się.
Co do mdłości, żeby się tylko dało tak na zawołanie zaciążyć, to ja bardzo chętnie się na to piszę i obiecuje nie marudzić, przy ewentualnych skutkach ubocznych :)

yesenia, to który to u Ciebie cs?

reklama
to kawałek masz, żeby dojechać :)
Ja zaczynam pracę 6.30, wstaję w sumie 4.50. bo też kawałek dojeżdżam, ale spędzam w autobusie tylko 20 minut (rano), bo z powrotem to już troszkę dłużej schodzi.

U mnie w pracy jest o tyle dobrze, że sama sobie wybieram godziny pracy, znaczy się, czysto teoretycznie. Wazne, żebym do 8 rano się pojawiła ;)
Ja wolę zaczynać wcześniej, bo przynajmniej całe popołudnie mam dla siebie.

Witam.
To ciśnienie chyba oszalało, bo za chwilkę chyba mi głowę rozsadzi :-(
"Ja nie wiem, czy wszyscy się na nas uparli, czy jakieś przeczucia mają. Nikomu nie mówiliśmy, że zaczynamy się starać o dzidzię,a tu w weekend znajomi pytali, kiedy będzie trzeci dzidziuś, a teraz właśnie przeczytałam na Facebook-u komentarz mojej koleżanki pod moim wpisem. Napisałam w niedzielę, że zaczynam odliczanie do urlopu i dodałam, że jestem pełna nadziei, a moja koleżanka zrozumiała, że jestem przy nadziei i oto jej wpis: ...jak zobaczyłam Twój post to przeczytałam przy nadziei także uważaj na tych wczasach...
Bez komentarza :biggrin2:

missiiss mam nadzieję, że z Twoim synkiem już jest wszystko w porządku. Wiem jak dzieci mogą napędzić strachu, też tak mam i to podwójnie :-)

shwaty trzymam kciuki za Ciebie.

Miss super ze Jas dobrze sie czuje
Asia ja smarowalam 2 razy dziennie a dodam ze przytylam 19 kg wiec niemalo
U mnie tez wydety brzuch wygladam na 5 miesiac albo i pozniej
Za godzine sie zbieram na badania trzymajcie kciuki

Majdaczku moze to dobra wrozba. Mi przed udanym cyklem tez co chwile ktos mowil o ciazy a pani w przychodni popatrzyla na mnie i pyta kiedy rozwiazanie...nie wiem co ona tam widziala bo gruba nie jestem ale cos przepowiedziala. Wiec oby u ciebie tez to byl dobry znak.

gabis nie dziękuję, żeby nie zapeszać :-D. Pamiętam jak jeszcze nie wiedziałaś o swojej ciąży, to pisałaś o tej pani z przychodni :-)

hej dziewczynki

Mississ - dobrze że z Jaśkiem ok, myślę że skoro objawy nie nadeszły to już nie powinny się pojawić :tak: Długą masz droge do pracy! Teraz to jeszcze ok ale jak zimą sobie dajesz radę?

Asiu - sama przyjemnośc kupowac krem na rozstępy :-) a ja mam z Rossmana taki balsam za 10zł i daje radę tylko zapominam się smarowac i w efekcie używam tylko z 3 razy w tygodniu

Kasik - ja też miałam wzdęcia na samym począrku, to pewnie dlatego ze w brzuszku zachodzą ultra skomplikowane procesy i się w nim kotłuje. Przejdzie :tak:

Gochson - &&&&&&&& nie zapomnij sie pochwalić

Anula - z tym proroctwem na połówkowym to u na Listopadówkach w 3 przypadkach się nie potwierdziło:-p u mnie w 15 tyg sprawdzał profesor co amnio robił i nawet on nie mówił że na 100%

Majdaczku - życze by opis na FB zmienił sie w przepowiednią!!!

reklama
Co do plci. Na polowkowym u nas bylo wyraznie widac. Mu mamy takiego dr co specjlaizuje sie w plci. I to co mowil na usg w 12 tc sie potwierdzilo choc oczywiscie to nikt nie powie na 100 proc

Do góry