reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu mnie i mustella nie uchronila od rozstepow:( w 2 ciazy. Teraz to juz sie boje. Jeszcze dobrze nie zaczelam a juz mam wydety brzuch jak w 4 miesiacu

reklama
Kasiku to witaj w klubie :-) ja po ciazy z Pawle nie mialam na brzuchu nic, troche na piersiach ale skora delikatniejsza. A cholera no bedzie co ma byc. Chodakowska pomoze ;-)

LIliMarlene a nie da sie przelozyc o kilka dni te badanie malza ? bo az szkoda caly miesiac tracic ;)

babydust, gabis: no ja tez juz mu dzisiaj trułam, żeby przełożył, ale ciężko z terminami u tego lekarza, a potem znowu 3 tygodnie w związku z urlopem wypadają i nie będzie kiedy, ehhh... Lekarz mowił, że 5 dni... Oessuuu, jak mnie brzuch boli. Ewidentnie mam owu. Coś mi się widzi, że się zaraz na M. rzucę ;) i tyle będzie z abstynencji, hihi :-D

Hej Kobitki. Jestem,zyje,czasu jak na lekarstwo,staranka w pelni.
Gratuluje zafasolkowanym :)
Witam nowe staraczki i zycze powodzenia.
Missis mam nadzieje ze Jas ok.
Aschlee mojego tez wszedzie pelno. Oczy w tylku musze miec za przeproszeniem :D
Asia piekna fasolinka :)
Trzymam kciuki za reszte! Ja tak mysle ze zaczne testowac za 2 tyg. Moze i za wczesnie ale co tam ;)
A teraz juz uciekam spac...

Dzien dobry :-) zeby chcialo mi sie tak samo jak mi sie nie chce wstawac tak wczesnie i jechac do pracy :p. Dzisiaj ma dotrzec do mnie przesylka z inofoliciem :-D takze juz sie doczekac nie moge :-)

Shawty
Podzielam niechcenie poranne. Tez mi sie nie chce i wlasnie sie tluke moim smierdzacym pociagiem... milego dzionka w pracy :-)

Jas moj w nocy ok troche marudzil przez chwile przez sen jak to zwykle bywa po dniu pelnym wrazen i pozniej juz spal spokojnie ja sie budzilam co godzina i zerkalam czy oddycha bo jakies schizy mialam... rano spal spokoj ie jak wychodIlam. Mama juz pouczona moja na co ma zwracac uwage czy z jasiem sie nic nie dzieje. Wiec zadzwonie do nich o 10 i sprawdze. Ale mam nadzieje ze jest ok. Choc jak ja mysle o takim uderzeniu to chyba bym padla i nie wstala. Okropnie to wygladalo a na glowoe guza nie ma tylko kreseczke czerwona od jakiegos piasku masakra....

Aa co do rozstepow ja po swoim dziecieciu mam ozstepy na pipce na brzuchu az po same cycki i na cyckach i pod ramionami. A przytylam w ciazy z nim tylko 6 kilo... tragedia. Moja mama pociazach 3 zero rozstepow. Ja mam chora skore wiec ona tez jest taka wiecie jaka. Niby sie smarowalam ale sucha ciagle byla i jest jak tylko jeden dzien nie posmaruje. No ale co tam najwazniejszy byl dla mnie Jas :-)

Watpliwosci
Gdzie sie podziewasz ?:-)

Milego dzionka wszystkim :-)

Ostatnia edycja:
A to w jakich godzinach pracujesz? :)
Bo ja w autobusie to już przed 6 siedzę, także dość wcześnie muszę wstawać.

Będąc wczoraj u dentysty usłyszałam ciekawą teorię dotyczą rozstępów. " Przy pierwszej ciąży to ta skóra nie jest taka rozciągnięta, więc zazwyczaj nie ma większych problemów do powrotu do stanu przed ciążą, ale już po drugiej czy kolejnych ciążach pojawia się problem z rozciągniętą skórą.." :p

Witam sie i ja. U nas dzis ma byc upalnie wiec bede sie topić w pracy. Ale jutro juz urlop do końca tyg :-)

Anula, Ewelinka skoro tak polecacie ten syrop to kupie dzis. Zaparc nie mam ale wzdecia męczą mnie okropnie.

Mdłości dzis od samego rana. A tu do 15 trzeba wytrzymac brrr. Dzis też nic mi sie nie chce. Jakis dzień lenia dzisiaj...

Milego dnia.

reklama
Do góry