reklama
L
LiliMarlene
Gość
Witajcie Dziewczyny po kilku dniach przerwy. Nie mogłam nic pisać jakieś 5 dni i czuję się, jakby mnie tu z pół roku nie było. Chybz z 1,5 h czytam posty z ostatnich kilku dni
Shawty i mylovebaby - witajcie i kciuki żeby sie szybko udało.
Rurka, KasikP i kasikz - GRATKI!!! Strasznie się cieszę, niezły wysyp brzuszków!
Ja wróciłam dzisiaj i ewidentnie mam płodne, brzuch boli, śluz jak marzenie i nic z tego, bo M. ma w czwartek badanie żołnierzykow i na 5 dni przed abstynencja Tak że, kurde, tym razem nic z tego...
Słuchajcie, poszłam wreszcie zbadać tarczycę, bo sie tyle nasłuchałam. No i w normie wszystko, więc to już na pewno odpada. Pozostaje odczekać wyniki nasienia.
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i staraczki
Shawty i mylovebaby - witajcie i kciuki żeby sie szybko udało.
Rurka, KasikP i kasikz - GRATKI!!! Strasznie się cieszę, niezły wysyp brzuszków!
Ja wróciłam dzisiaj i ewidentnie mam płodne, brzuch boli, śluz jak marzenie i nic z tego, bo M. ma w czwartek badanie żołnierzykow i na 5 dni przed abstynencja Tak że, kurde, tym razem nic z tego...
Słuchajcie, poszłam wreszcie zbadać tarczycę, bo sie tyle nasłuchałam. No i w normie wszystko, więc to już na pewno odpada. Pozostaje odczekać wyniki nasienia.
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i staraczki
Missis Kochana moja tak uderzala w kafelki i niestety nie obylo sie bez wstrzasnienia...dalo znac o sobie 4 godziny po uderzeniu takze musisz obserwowac i w zadnym wypadku na razie nie pozwalac mu zasnac
Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...
Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...
Ostatnia edycja:
LIliMarlene a nie da sie przelozyc o kilka dni te badanie malza ? bo az szkoda caly miesiac tracic
Shawty tak na poczatku tempka jest podwyzszona ale zeby wiedziec czy jest podwyzszona to nalezy mierzyc temperature w calym cyklu
misisiis mam nadzieje ze dziecku nic bedzie, na szczescie dzieci sa twarde
Shawty tak na poczatku tempka jest podwyzszona ale zeby wiedziec czy jest podwyzszona to nalezy mierzyc temperature w calym cyklu
misisiis mam nadzieje ze dziecku nic bedzie, na szczescie dzieci sa twarde
Anula1988
Fanka BB :)
Gabis- mnie też na początku męczyły wzdęcia. Ginka zapisala mi syrop, do kupienia w aptece bez recepty, bezpieczny dla nas. Nazywa się lactulosum. Kosztuje grosze, a działa cuda. Zapytaj też Ewelinkę, ona razem ze mną używa i też sobie chwali. Już jedna łyżka dziennie daje niesamowita ulge w przypadku wzdęc i zaparc.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Gabis tak jak Anula pisze ten syropek dziala super na wzdecia ale ja go ubostwiam za to ze juz nie raz mi dupe uratowal hihi Cudo ;-)
Ja ten syrop pilam na zaparcia i ogarnial temat. A o wzdeciach nie pomyslalam :-/ jutro tez zapodam sobie bo tez mam wzdecia.
Zakupilam krem przeciw rozstepom Mustela. Zobaczymy jak dziala to cudo. Pachnie cudownie :-)
Zakupilam krem przeciw rozstepom Mustela. Zobaczymy jak dziala to cudo. Pachnie cudownie :-)
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Asia
Czyytalam ze mustella jest bardzo dobra. Tylko chyba droga tego co pamietam.
Aschlee
A jakie objawy miala Twoja corcia? Jasko ok bajki ogladal wariowal i teraz wlasnie zasnal przy rybce. Musze mamie jutro powiedIec zeby go obserwowala.
Chyba cala noc nie bede spala zeby nasluchiwac czy wszystko z nim ok....
Babydust
Dzieci sa miekkie a nie twarde ;-) i to jest ten plus ;-) nie mniej jednak szoku doznalam jak zobaczylam jak lecial i walil ta glowka moja kochanna o posadzke :-(
Mam nadzieje ze niv mu nie bedzie bo normalnie siedze i mysle ciagle czy wszystko ok bedzie. Bo to jednak glowa jest...
Czyytalam ze mustella jest bardzo dobra. Tylko chyba droga tego co pamietam.
Aschlee
A jakie objawy miala Twoja corcia? Jasko ok bajki ogladal wariowal i teraz wlasnie zasnal przy rybce. Musze mamie jutro powiedIec zeby go obserwowala.
Chyba cala noc nie bede spala zeby nasluchiwac czy wszystko z nim ok....
Babydust
Dzieci sa miekkie a nie twarde ;-) i to jest ten plus ;-) nie mniej jednak szoku doznalam jak zobaczylam jak lecial i walil ta glowka moja kochanna o posadzke :-(
Mam nadzieje ze niv mu nie bedzie bo normalnie siedze i mysle ciagle czy wszystko ok bedzie. Bo to jednak glowa jest...