reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny, a tak swoją drogą...czy na początku ciąży ma się podwyższoną temperaturę, bo przeszukując Internet w odpowiedzi na pytanie znalazłam tysiące tez potwierdzających jak i zaprzeczających temu... ;>

reklama
Witajcie Dziewczyny po kilku dniach przerwy. Nie mogłam nic pisać jakieś 5 dni i czuję się, jakby mnie tu z pół roku nie było. Chybz z 1,5 h czytam posty z ostatnich kilku dni ;)
Shawty i mylovebaby - witajcie i kciuki żeby sie szybko udało.
Rurka, KasikP i kasikz - GRATKI!!! Strasznie się cieszę, niezły wysyp brzuszków!

Ja wróciłam dzisiaj i ewidentnie mam płodne, brzuch boli, śluz jak marzenie i nic z tego, bo M. ma w czwartek badanie żołnierzykow i na 5 dni przed abstynencja :eek: Tak że, kurde, tym razem nic z tego...
Słuchajcie, poszłam wreszcie zbadać tarczycę, bo sie tyle nasłuchałam. No i w normie wszystko, więc to już na pewno odpada. Pozostaje odczekać wyniki nasienia.
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i staraczki :)

Missis Kochana moja tak uderzala w kafelki i niestety nie obylo sie bez wstrzasnienia...dalo znac o sobie 4 godziny po uderzeniu takze musisz obserwowac i w zadnym wypadku na razie nie pozwalac mu zasnac
Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...

Ostatnia edycja:
LIliMarlene a nie da sie przelozyc o kilka dni te badanie malza ? bo az szkoda caly miesiac tracic ;)

Shawty tak na poczatku tempka jest podwyzszona ale zeby wiedziec czy jest podwyzszona to nalezy mierzyc temperature w calym cyklu

misisiis mam nadzieje ze dziecku nic bedzie, na szczescie dzieci sa twarde :)

Gabis- mnie też na początku męczyły wzdęcia. Ginka zapisala mi syrop, do kupienia w aptece bez recepty, bezpieczny dla nas. Nazywa się lactulosum. Kosztuje grosze, a działa cuda. Zapytaj też Ewelinkę, ona razem ze mną używa i też sobie chwali. Już jedna łyżka dziennie daje niesamowita ulge w przypadku wzdęc i zaparc.

Ja ten syrop pilam na zaparcia i ogarnial temat. A o wzdeciach nie pomyslalam :-/ jutro tez zapodam sobie bo tez mam wzdecia.

Zakupilam krem przeciw rozstepom Mustela. Zobaczymy jak dziala to cudo. Pachnie cudownie :-)

reklama
Asia
Czyytalam ze mustella jest bardzo dobra. Tylko chyba droga tego co pamietam.

Aschlee
A jakie objawy miala Twoja corcia? Jasko ok bajki ogladal wariowal i teraz wlasnie zasnal przy rybce. Musze mamie jutro powiedIec zeby go obserwowala.

Chyba cala noc nie bede spala zeby nasluchiwac czy wszystko z nim ok....

Babydust
Dzieci sa miekkie a nie twarde :p;-) i to jest ten plus ;-) nie mniej jednak szoku doznalam jak zobaczylam jak lecial i walil ta glowka moja kochanna o posadzke :-(

Mam nadzieje ze niv mu nie bedzie bo normalnie siedze i mysle ciagle czy wszystko ok bedzie. Bo to jednak glowa jest...

Do góry