reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

No wlasnie kurcze ciezko je dostac :-\

Mliglocka
Dzisiaj znow czuje pachwiny piersi bola bo zazwyczaj to nic mnienie boli bo i okresu nie mam. I glowa tez. Wiec mam nadzieje ale sie okaze wszystko na dniach :-)

reklama
Sorki musiałam przeoczyć... Ostatnio rzadziej zaglądam. Nie idę na monitoring. Mysle ze cos mogło byc w tym cyklu tylko sie nie utrzymało, @ była dziwna wodnista i bardzo słaba. Teraz tyko plamie lekko, od razu uprzedze ze noe ciąża bo dzis robiłam test i negatywny.
Wybieram sie dzis po inofolik, u mnie w aptece kosztuje niecałe 34zl :)
Na monitoring nie idę, od jutra wpadam w kocioł pracy z którego wypadne pod koniec września, albo na chwile urlopu w sierpniu. Do tego organizacja ślubu... Lekarza zalicze za kilka m-cy jak sie nie uda, chce dać nam i mojemu organizmowi czas...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair moze tak jak u mnie. Ja już na tyle znam swój organizm ,ze widac kiedy cos sie dzieje. Poza oczywiscie temp i betą. Inne kobiety tego nie zauwazają ale my starajace tak juz znamy siebie, ze po porstu wiemy.Ja wychodze z załozenia ze tak miało byc.
W tym cyklu tez nie mierze temp, bo nie chce zeswirowac. Mam monitoring ze względu na leki ale to i tak spokojniejsze podejscie

Hej hej, dziś miałam odwyk od forum, bo nie miałam internetu w telefonie.

Anula, Mychunia
gratulacje chłopaczków.

Ja umówiłam się na następną wizytę na 30.06.

Zmykam na obiadek.

Miss- ja kupowałam testy o czułości 10 w Auchanie na hali. Tam jest do wyboru Pepino i jest płytkowy i strumieniowy, czy jak to się mówi, w każdym razie do wyboru.

Motylek
- Kochana a Ty już wiesz kto u Ciebie pod pępkiem mieszka?

Gabis
- ale super, już w poniedziałek wizyta! Do kogo tym razem się umowilas?

Mligocka- nie ładnie proszę, wstaw jeszcze choć na chwile zdjęcia. Ściskam wszystko, oby się Tobie udało Kochana!

Mychunia- a o jakich cechach charakterystycznych mówisz?? O tym, ze np. widoczny jest na USG nosek?

Dziuneczka- jak się czujesz??

Wątpliwosci- oderwij się na chwile Kochana od króliczka i napisz co u Ciebie!

Gochson- haloo! Nie napisalas jak tam ostatnia wizyta??

Majdaczek- może owu się zbliza wielkimi krokami??

Blair- nawał roboty rozumiem, ale proszę częściej pisać co u Ciebie!

reklama
Mychunia odczytałam wpis po usg, no niepotrzebnie sie wyrwali z tym ZD ;/ straszą niepotrzebnie :/ potwierdziło sie co Tesc mówił ze na podstawie samej bety wyciągać takie wnioski to trochę wyskoczyć jak Filip z konopi... Bardzo sie cieszę ze z Dzidziem wszystko oki :)

Anulka ZD rozpoznaje sie tez po budowie serduszka bo w dużej większości przypadków jest nieprawidłowa. Tesc mówił ze jest cała lista wad widocznych na usg przy tej wadzie, rożne pomiary itd. Dlatego tak Go zdziwiło ze u Mychuni jest obraz usg ok a z samej bety snują wnioski.
Kochana a nie zaglądam bo co Wam bede smecic ze znowu sie nie udało...

Asia &&&&& za wizytę

Kupiłam inofolik, po tym jak pisalyscie ze u Was kosztuje 60-70zl to stwierdziłam ze super tania aptekę mam pod nosem ;)
Czas walczyć kolejny cykl. Wieśka przy inofoliku moge normalnie brać?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Do góry