reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee- pewnie skuszę się na test dzień przed planowaną @, czyli wychodzi na to że we wtorek, a może jak małpa nie pojawi się w terminie, zatestuje parę dni po przypuszczalnym terminie w dzień swoich urodzin?:-)
Asiulka- pewnie że mam i to krok od chałpy, ale nauczona ,półrocznym doświadczeniem,:-D, dodatkowych emocji nie będę sobie fundować:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam zatestowac za 2 dni...ale pewnie przeloze wizyte i wstrzymam sie ok 4-5 wiec bede testowala chyba w poniedzialek

Miss- u mnie rzadko można spotkać te o czułości 10. Ja zamówiłam swego czasu na allegro.
Masz jakieś przeczucia/ objawy?

Ale mnie dzisiaj męczy :baffled: Bolą mnie strasznie jajniki, a szczególnie prawy, plecy, o swoim biuście już nie wspomnę :no: Masakra jakaś! Dopiero 15dc :szok:

Motylkowa trzymam kciuki za wizytę :) I bardzo dobrze, że spokojnie do tego podchodzisz, bo na pewno będzie z dzidzią wszystko w porządku.
U nas zaraz zacznie padać deszcz :no: Straszna ta pogoda i pomyśleć, że już jest lato...

reklama
Do góry