reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Bardzo dziekuje ja rowniez trzymam kciuki za wasze starania :) a takze zycze tym ktorym sie udalo bezproblemowych ciaz i cudnych zdrowych dzieciaczkow

Męża zaopatrzylam w zestaw lekow na szczescie łyka sam bez problemu i jeszcze mi przypomina :)
sama tez mam niezly zestaw witamin wieskow i innych dupkow i lykam w ilosciach jak dla babc ;)
ciekawa jestem czy i jak to zadziala

reklama
Haha :-) to ja w sierpniu do gdyni sie wybieram na wakacje wiec odwiedze zoo w gdansku ;-) uwielbiam chodzic do zoo. Choc ostatnie w tamtym roku we wro byla budowa pelno kopar fadrom i innego ustrojstwa i moj syn oczywiscie sie sprzetem zachwycal a nie zwierzatkami haha :-) az z ciekawisci sobie na str zoo z gdanska wejde :-)

Boze jaka jestem glodna. Zjadlam przed 30 minutami mega poketa i cole i teraz znow bym cos zjadla o_O dramat jakis...

spoko miss... ja też mam dzisiaj wilczy apetyt :eek::eek: zjadłam dzisiaj chyba ze cztery razy tyle co normalnie...:baffled:... a d***a rośnie... ale mnie tam nic nie boli, wogóle czuję się normalnie... więc nie wiem kiedy @ mogę się spodziewać... czy jutro czy za tydzień a moze dwa...

babydust... witam:-)

Rurka a testujesz ze mnaw sb?

W ogole maz przedchwila znalazl moj test i sie pyta mnie czemu nic nie mowilam ze jest bladzioch....o_O zgluplam.... sie okaze w sb.... ale teraz ede myslec maaaasakra. I fote mi przeslal jeszcze dran jeden

Babydust, Witam.
mnie 16 i 17 czerwca mocno kuly jajniki, do tego meeega plodnego sluzu,później 18-19 delikatnie odzywały się jajniki , a wczoraj i dziś porządnie cwikaja na zmiane, ale lewy dominujący i czuje w środku mokro ...20 ostatni raz dzialalismy. Ciekawa jestem, czy ktoś się zadomowił w brzuszku czy to spozniona ovu?
Mogłaby się o tydzień przesunąć? Nie chce się spinac , bo to nie o to chodzi..ma być przyjemnie a nie "z zegarkiem w reku". Asia, coś pisała, że miała podobnie, wiec miałam nadzieję, ze moze sie udalo,ale później dodala, że to "mokro i naoliwienie" tez może być śluzem plodnym.Juz się nie ludze, ze to fasolka, gorzej jak ovu się przesunela o tydzień...Niby piersi mam wrażliwe i węch mi się wyczucie, ale podchodzę juz na luzie.Zatestuje 29 (niedziela), w męża imieniny, i czekam do wtorku 1.07.
Asia,3 mam kciuki, wstaw zdjęcie swojego groszka:)

reklama
miss... ja nie testuję... jeśli już to za tydzień może... jak @ nie przyjdzie. Ja odpuszczam bo zfiksuję.... za dużo stresu jak dla mie a póki co naprawdę uwierzyłam że w żadnej ciąży nie jestem i przynajmniej spokojniejsza jestem niż wcześniej. Fakt cycki wrażliwe, trochę podszczypują ale poza tym ZERO oznak jakichkolwiek...:confused2: a piersi to i na @ bolą.

mychunia..... aleś mi ochoty na kapuchę zrobiła....:rolleyes:

Do góry