reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Oj dziewczyny szkoda że żadnych dwóch kresek tu nie ma :-(
Ja jestem po lekarzu. Wczorajszym i dzisiejszym. Teraz tylko leki i leczenie. rezonans mam na koniec sierpnia więc raczej do tego czasu nie mogę być w ciąży:-( Po drodze załapałam się na rehabilitację w końcu po tym ała nogi. Ale noga musi być w lepszym stanie w ciąży bo jakby w trakcie coś zaszwankowało to by był źle.
Wczoraj zrobiłam ciasto marchewkowe. Pycha. Wilgotne.

3 jaj całe dodajemy 300 gr cukru miksujemy, dodajemy 150 ml oleju nadtępnie 250 gr mąki, 3 łyżki lnu mielonego, 2 łyżki mielonego amarantysa, pół kubka siekanych różnych ożechów i pestek, łyżeczka pr do pieczenia dowolny aromat i ok 3000 gr startej marchwi, pół tabliczki zsiekanej gorzkiej czekolady. Piekłam w małej blaszce ok 55 min.

A dziewczyny, Anula, Mychunia, - fajnie, że wszystko w porządku.
Asia- nie przesadź. Do leżenia można się przekonać jeżeli to na zdrowie ma wyjść.

Ostatnia edycja:
reklama
Jołasiu - to kciukaski za leczenie:-)
Ja zamówiłam ten infolic - czytałam ze dobrze działa przy pco i można stosowac z metamoriną. Wiec a co mi tam:)
Dobra biore sie za prace bo mam lenia:-)

Dzień dobry! :)
Anulka- były fotosy, zapytaj Asiulaka :happy2: gratuluje synalka.
Mychunia- również gratuluje!

Kto testuje w najbliższym czasie?
Może i ja się skuszę, co prawda ten cykl odpuściliśmy ,zero testów, analizowania dnia cyklu etc, etc, nawet nie wiem kiedy miałam owulkę:szok: przytulanie było 2 razy,Dzisiaj 21 dc, wczoraj zauważyłam u siebie śluz podbarwiony na różowo, jednorazowo.W związku z czym tak sobie pomyślałam, że może warto by zatestować:tak:
Planuje któraś kobietka w najbliższym czasie? no , yy nie chce byś sama ! ot co:-)

Missilis, testowalysmy w pon.i dziś, nie zawsze wcześniej musi coś wyjść. Poczekajmy do wtorku, skusilam się 2x i poczekalabym do dnia spodziewanej @.
Coś mi się wydaje, że u mnie nici z || kreseczek.
Dziewczyny, 3 mam kciuki za upragniony wynik testu ;)

reklama
Do góry