reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asiu czekamy na wiesci:-)

Blair co to za tania apteka?:-)

DZIEWCZYNY no mam nadzieje zd ujrzycie te II na tescie;-)

Ja juz leze z corka w lozku i idziemy spac bo wczesnie trzeba wstac:/

Dzien dobry
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona ?
NIedawno z mezem zdecydowalismy sie ze na "starosc" chcemy jeszcze poprobowac i postarac sie o 3 dzieciatko :)

1 ciaza - 2 cykl staran corcia prawie 9 lat
2 ciaza - 1 cykl staran (stracona)
3 ciaza - 2 cykl staran synek prawie 7 lat
4 ciaza - 1 cykl staran za soba nie udany :/ dzisiaj w 13dpo zrobilam bete takze juz wiem
za ok 2 dni rozpocznie sie nowy cykl nowe starania, nowe nadzieje i nowe urojone objawy ktorych w tym cyklu mi nie brakowalo :(

zobaczymy jak szybko i czy wogole uda nam sie zajsc w ciaze po tylu latach badz co badz zabezpieczania sie :)

Ostatnia edycja:
Asia
&&& za wizyte pelna dobrych wiesci! :-)

A JA SWIRUJE A obiecalam ze juz nigdy nie bede .... kurcze dzis znow mega pragnienie i apetyt. Ten apetyt to mi chyba bardziej na malpe zalatuje :-\ boli mnie podbrzusze ale taki tepy bol nie za mocny pod jajnikami. Nie klocie. Przy zgieciach ale to nie ten bol pachwin co kiedys. Kupilam dzisiaj dwa testy znowu:-X jak jakis oblakaniec o_O maz mnie zabije ;-) no i zobaczymy. W piatek moxe sobie odpuszcze ale jutro i sboobowiazkowo. Wydaje mi sie ze sluzu za malo w porownaniu do innych ciaz a reszta by sie w miare zgadzala. Ale to to wie tylko ten na gorze :-\ i nie chce sie jeszcze ze mna podzielic ta wiedza :-\

Dziewczynki czy ktoras jeszcze jutro albo w sb bedzie testowala ponownie?

Ja juz w pociagu. Dzisiaj w domciu bede o 21... padam. A urlop taaaak daleko.

Blair kochana niezrobilam poniewaz chodze teraz na rano do pracy wracam po 15:/
A powiedz mi czy te zelazo moze byc tylko ze anemia? Czy ten TIBC oznacza ze cos jest glebszego?

Blair wieśka możesz brać z Inofolicem. I faktycznie masz super tanią aptekę.

Anula poradziłam się koleżanki koleżanki, która jest położną w szpitalu gdzie chce rodzić i poleciła mi takiego jednego doktorka, więc się umówiłam. Poniedziałek 15.50-już się nie moge doczekać. To już kurcze będzie 8t2d ciąży...(mam nadzieje)

Asia daj znać jak po wizycie.

Babydust witaj. Trzymam kciuki aby ten cykl był udany.

reklama
Babydust
Witaj zapraszamy :-)

Asia
Ty mi tylko nie mow ze z wrocka jestes ?;-) ja pracuje we wro w orange... niestety :p kiedys dwa lata mieszkalam we wrocku ale znow wrocilam na stare smieci. Fajne miasto ale jednak wole swoje podworko ;-) ale bardzo czesto w weekendy jezdzimy z malzem i dzieckiem do ciotki jakiejs allbo do zoo ogrodu japonskiego na pergole i na sklepy hehe :-) wroclaw fajny :-) ladniejszy jak dla mnie od warszawy :p

Do góry