reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula cieżko cos stwierdzić przez internet, czasem bywa tak ze testy do 6tyg nie wychodzą, bo niektóre kobiety maja niskie stężenie bety w moczu, tak gdzieś czytałam, dlatego lepiej iść na krew. A ile dni jesteś po owu?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Anula88 no musisz cos zadecydować. Bo nawet jak to będzie spozniona @ to zdecydowanie cos jest tak, tym bardziej ze wczesniej ci sie nie spozniala.
A ile wy sie staracie?
A moze pokaż ten test, moze tam jest jakis cien a ty go nie widzisz...

Dziekuje dziewczynki. Bardzo.

Anula88 a nie lepiej pojsc do lekarza poprostu i powiedziec co jest na rzeczy. Moze usg wyjasni. Ja jak nie mialam ovu to zawsze mi sie @ spozniala o to sporo. To co wydasz na bete zaplacisz za gina moze bedzie jasniej.

Sorki musiałam przeoczyć, cieżko czasem na tel prEgladac forum. Hmm to juz zbyt długo wg mnie. Brak @ i wysoka temp wskazywałyby na ciąże. Wrzuć fotkę testu ;) moze faktycznie cos tam jest czego Ty nie widzisz.
Ja bym chyba od bety zaczęła jednak...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Julka - najlepszego dla córeczki!!!!!!!!!

Aniu - jak staraliśmy się o młodą to miałam jeden cykl prawie 60 dni :szok:, jestes pewna że owu była?

Asia - pokaż prezencik!!!

reklama
A proszzz... :-)

Gabis w czwartek zrobie tescik i bete. Chce taka wyrazna kreske na tescie na pamiatke.

Załączniki

• 1402432398784.jpg
    1402432398784.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Do góry