reklama
Anula cieżko cos stwierdzić przez internet, czasem bywa tak ze testy do 6tyg nie wychodzą, bo niektóre kobiety maja niskie stężenie bety w moczu, tak gdzieś czytałam, dlatego lepiej iść na krew. A ile dni jesteś po owu?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
anula88
MAMY SIEBIE :0)
...Kochana owu byla w okolicach 16-17.05
gabis
Fanka BB :)
Anula88 no musisz cos zadecydować. Bo nawet jak to będzie spozniona @ to zdecydowanie cos jest tak, tym bardziej ze wczesniej ci sie nie spozniala.
A ile wy sie staracie?
A moze pokaż ten test, moze tam jest jakis cien a ty go nie widzisz...
A ile wy sie staracie?
A moze pokaż ten test, moze tam jest jakis cien a ty go nie widzisz...
Dziekuje dziewczynki. Bardzo.
Anula88 a nie lepiej pojsc do lekarza poprostu i powiedziec co jest na rzeczy. Moze usg wyjasni. Ja jak nie mialam ovu to zawsze mi sie @ spozniala o to sporo. To co wydasz na bete zaplacisz za gina moze bedzie jasniej.
Anula88 a nie lepiej pojsc do lekarza poprostu i powiedziec co jest na rzeczy. Moze usg wyjasni. Ja jak nie mialam ovu to zawsze mi sie @ spozniala o to sporo. To co wydasz na bete zaplacisz za gina moze bedzie jasniej.
Sorki musiałam przeoczyć, cieżko czasem na tel prEgladac forum. Hmm to juz zbyt długo wg mnie. Brak @ i wysoka temp wskazywałyby na ciąże. Wrzuć fotkę testu moze faktycznie cos tam jest czego Ty nie widzisz.
Ja bym chyba od bety zaczęła jednak...
Ja bym chyba od bety zaczęła jednak...
reklama