reklama
Anulka u mnie dobrze w pracy ruch. Z G jest wprost rewelacyjnie na 90% mamy sale i termin ślubu, teraz trzeba znaleźć zespół i oprawę foto-video, a reszta w przyszłym roku. Cykl będzie znowu dluzszy, dziś mam chyba 21czy 22dc a wygląda ze owu nie było, bo zmierzylam ze trzy razy temp w różnych dniach żeby @ mnie w razie czego nie zaskoczyła. Jakoś trace nadzieje ze nam się uda. Myslalam ze szybko się uda w końcu dwa razy wpadlismy z zabezpieczeniem... Ale widać niema tak łatwo. Kupiec ten infolik i znaczne brać od następnego cyklu, zobaczenia ile kosztuje w mojej taniej aptece.
Mychunia a może to była jakaś promocja?
Mychunia a może to była jakaś promocja?
agniecha83
Fanka BB :)
Dobry wieczór
Jejku, wchodzę, żeby zobaczyć co u Was słychać a tu takie wieści
ASIU, moje najszczersze gratulacje, bardzo bardzo się cieszę i trzymam mocno kciuki
Jejku, wchodzę, żeby zobaczyć co u Was słychać a tu takie wieści
ASIU, moje najszczersze gratulacje, bardzo bardzo się cieszę i trzymam mocno kciuki
anula88
MAMY SIEBIE :0)
A ja zrobilam test ... 11 dni po terminie @ i co ...negatyw ... eh wirdzialam ze tak będzie ... tempa nadal ponad 37 o co tu chodzi ? Nigdy tak długiego cyklu to ja nie mialam .... albo jakies urojenia mnie dopadly ... w każdy m razie ....smutno ....
Asia ale Szym bedzie miał niespodziankę małą Paryzanke
Anula dziwne zrób jutro koniecznie bete. Jesli wyjdzie 0, a mam nadzieje ze tak nie bedzie, to idź do lekarza. Wiesz ile jesteś po owu?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Anula dziwne zrób jutro koniecznie bete. Jesli wyjdzie 0, a mam nadzieje ze tak nie bedzie, to idź do lekarza. Wiesz ile jesteś po owu?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
reklama