reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anulka u mnie dobrze ;) w pracy ruch. Z G jest wprost rewelacyjnie :) na 90% mamy sale i termin ślubu, teraz trzeba znaleźć zespół i oprawę foto-video, a reszta w przyszłym roku. Cykl będzie znowu dluzszy, dziś mam chyba 21czy 22dc a wygląda ze owu nie było, bo zmierzylam ze trzy razy temp w różnych dniach żeby @ mnie w razie czego nie zaskoczyła. Jakoś trace nadzieje ze nam się uda. Myslalam ze szybko się uda w końcu dwa razy wpadlismy z zabezpieczeniem... Ale widać niema tak łatwo. Kupiec ten infolik i znaczne brać od następnego cyklu, zobaczenia ile kosztuje w mojej taniej aptece.

Mychunia a może to była jakaś promocja?

Ze mna chyba jednak jest cos nie tak...pora chyba zrobic sobie podstawowe badania:tak: w czwartek chyba pojade do rodzinnego po skierowanie na badania krwi

Dobry wieczór :)
Jejku, wchodzę, żeby zobaczyć co u Was słychać a tu takie wieści :szok:

ASIU, moje najszczersze gratulacje, bardzo bardzo się cieszę i trzymam mocno kciuki :)

A ja zrobilam test ... 11 dni po terminie @ i co ...negatyw ... eh wirdzialam ze tak będzie ... tempa nadal ponad 37 o co tu chodzi ? Nigdy tak długiego cyklu to ja nie mialam .... albo jakies urojenia mnie dopadly ... w każdy m razie ....smutno ....

Asia ale Szym bedzie miał niespodziankę :) małą Paryzanke ;)

Anula dziwne zrób jutro koniecznie bete. Jesli wyjdzie 0, a mam nadzieje ze tak nie bedzie, to idź do lekarza. Wiesz ile jesteś po owu?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Do góry