reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Pozdrawiam i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ szczególnie xAnkę dziękuje,że o nas pamiętasz, a ja podziewam się na Styczniówkach, 2015 -wczoraj widziałam serduszko mojej fasolki :happy2:

Grubson - zarządzanie :-), ale jak jest obrona pracy to nie ma dodatkowo 50 pytań? U mnie tak było na uczelni. Praca + 50 pytań. A Ty co studiujesz? Na którym roku jesteś? :-)

Bada - oj, dziękuje! :zawstydzona/y: Bardzo miło mi się zrobiło. Gratuluję serduszka! Masz może foto z usg? Jak tak to się ino pochwal! :happy2:

xAnkax, taa, niby tak ale znam takich, którzy 5 lat nie robili nic, na obronie powiedzieli nic a ich przepchnęli i teraz wielkie 'magistry'.. Eh ale to jest temat, który mnie zawsze bulwersuje :p A jestem na leku, na 4 roku :p

bada, cudna fasolinka :)

WooHoo, no cześć :D Fajnie, ze tyle tu nowych :p

Ostatnia edycja:
reklama
no to ja juz po pierwszej rozmowie w pracy i jakos poszlo, nie mielismy za bardzo czasu wiec jutro kontynuacja...

grubson wspolczuje poronienia bo nawet tak wczesne jest trudne. rozumiem Twoj bol (jak widac w suwaczku)

jolasia to przez Hashimoto masz te szybkie krwawienia? progesteron faktycznie bardzo wysoki, teraz sobie przypomnialam jak nam wrzucalas wyniki. ginekologa-enokrynologa to wszedzie trudno znalezc niestety, tez bym chciala takiego miec :tak:

tigerlily to Twoje TSH faktycznie jest wysokie jak na starania, dostala leki? ja korzystam czesto z LuxMedu i jestem bardzo zadowolona. rejestracja i wyniki badan online bardzo ulatwiaja sprawe. u siebie mialam tez super endokrynologa. pytalas czy ktoras miala takie TSH, ja mialam w grudniu TSH 3,22 i dostalam leki, w styczniu wyszlo 3,86, potem dalej leki i w lutym wynik 2,26 wiec przy lekach ladnie spada ale nie jest to szybki proces niestety.

Mimozama przykro mi ze nie udalo sie z IVF :-( latem latwiej jest sie czyms zajac wiec jakos Ci czas zleci do lipca mam nadzieje!

jak pisze o lipcu cokolwiek to przypomina mi sie ze 24 lipca mialam date porodu :dry:

bada gratuluje serduszka!

WooHoo witam! powodzenia!

Do góry