reklama
bada m.
Fanka BB :)
Pozdrawiam i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ szczególnie xAnkę dziękuje,że o nas pamiętasz, a ja podziewam się na Styczniówkach, 2015 -wczoraj widziałam serduszko mojej fasolki
Grubson - zarządzanie :-), ale jak jest obrona pracy to nie ma dodatkowo 50 pytań? U mnie tak było na uczelni. Praca + 50 pytań. A Ty co studiujesz? Na którym roku jesteś? :-)
Bada - oj, dziękuje! Bardzo miło mi się zrobiło. Gratuluję serduszka! Masz może foto z usg? Jak tak to się ino pochwal!
Bada - oj, dziękuje! Bardzo miło mi się zrobiło. Gratuluję serduszka! Masz może foto z usg? Jak tak to się ino pochwal!
bada m.
Fanka BB :)
xAnkax, taa, niby tak ale znam takich, którzy 5 lat nie robili nic, na obronie powiedzieli nic a ich przepchnęli i teraz wielkie 'magistry'.. Eh ale to jest temat, który mnie zawsze bulwersuje A jestem na leku, na 4 roku
bada, cudna fasolinka
WooHoo, no cześć Fajnie, ze tyle tu nowych
bada, cudna fasolinka
WooHoo, no cześć Fajnie, ze tyle tu nowych
Ostatnia edycja:
reklama
no to ja juz po pierwszej rozmowie w pracy i jakos poszlo, nie mielismy za bardzo czasu wiec jutro kontynuacja...
grubson wspolczuje poronienia bo nawet tak wczesne jest trudne. rozumiem Twoj bol (jak widac w suwaczku)
jolasia to przez Hashimoto masz te szybkie krwawienia? progesteron faktycznie bardzo wysoki, teraz sobie przypomnialam jak nam wrzucalas wyniki. ginekologa-enokrynologa to wszedzie trudno znalezc niestety, tez bym chciala takiego miec
tigerlily to Twoje TSH faktycznie jest wysokie jak na starania, dostala leki? ja korzystam czesto z LuxMedu i jestem bardzo zadowolona. rejestracja i wyniki badan online bardzo ulatwiaja sprawe. u siebie mialam tez super endokrynologa. pytalas czy ktoras miala takie TSH, ja mialam w grudniu TSH 3,22 i dostalam leki, w styczniu wyszlo 3,86, potem dalej leki i w lutym wynik 2,26 wiec przy lekach ladnie spada ale nie jest to szybki proces niestety.
Mimozama przykro mi ze nie udalo sie z IVF :-( latem latwiej jest sie czyms zajac wiec jakos Ci czas zleci do lipca mam nadzieje!
jak pisze o lipcu cokolwiek to przypomina mi sie ze 24 lipca mialam date porodu
bada gratuluje serduszka!
WooHoo witam! powodzenia!
grubson wspolczuje poronienia bo nawet tak wczesne jest trudne. rozumiem Twoj bol (jak widac w suwaczku)
jolasia to przez Hashimoto masz te szybkie krwawienia? progesteron faktycznie bardzo wysoki, teraz sobie przypomnialam jak nam wrzucalas wyniki. ginekologa-enokrynologa to wszedzie trudno znalezc niestety, tez bym chciala takiego miec
tigerlily to Twoje TSH faktycznie jest wysokie jak na starania, dostala leki? ja korzystam czesto z LuxMedu i jestem bardzo zadowolona. rejestracja i wyniki badan online bardzo ulatwiaja sprawe. u siebie mialam tez super endokrynologa. pytalas czy ktoras miala takie TSH, ja mialam w grudniu TSH 3,22 i dostalam leki, w styczniu wyszlo 3,86, potem dalej leki i w lutym wynik 2,26 wiec przy lekach ladnie spada ale nie jest to szybki proces niestety.
Mimozama przykro mi ze nie udalo sie z IVF :-( latem latwiej jest sie czyms zajac wiec jakos Ci czas zleci do lipca mam nadzieje!
jak pisze o lipcu cokolwiek to przypomina mi sie ze 24 lipca mialam date porodu
bada gratuluje serduszka!
WooHoo witam! powodzenia!