reklama
Lalka przykro mi teraz juz wiecie co i jak, wiec dobry lekarz i do boju!
Jolasia kurczę, przykro mi daj znać jakie wyniki. Jednak kobieca intuicja to niezawodna jest...
Anula Ty nigdzie nie spadaj! ;p
Manowce dziekuje
Majdaczek witaj
Bada my kijem wygonimy od Ciebie @ zeby nie przyszła ani teraz ani przez najbliższe 9miesiecy
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Jolasia kurczę, przykro mi daj znać jakie wyniki. Jednak kobieca intuicja to niezawodna jest...
Anula Ty nigdzie nie spadaj! ;p
Manowce dziekuje
Majdaczek witaj
Bada my kijem wygonimy od Ciebie @ zeby nie przyszła ani teraz ani przez najbliższe 9miesiecy
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Witam wszystkich ;-)
u mnie "stara bieda" aktualnie odliczam czas do wakacji ----> 13.06 i Chorwacja
brzuch trochę rośnie, raz na czas jakiś prąd przejdzie ale jeszcze regularnie to nie - czekam na więcej
a jutro USG i może będzie ten ogonek (trzymajcie kciuki) ale jak nie będzie ogonka to trudno, będzie powód na trzecia próbę hihi
przesyłam moc fluidów i pozdrawiam wszystkich !!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
(info dla "starej ekipy" podczytuje grudniowi i ssmama wróciła w nowej odsłonie, ale już wypędzona ponad miesiąc się utrzymała - tym razem była tegoroczna maturzystka i miała [powiedzieć rodzica dopiero po maturach, chłopak się nie zachwycił a kilka dni przed matura poleciała do stanów na wycinaczkę - chyba do texasu nie jestem pewna, a po maturze maiła jechać na studia do USA i tam rodzic...lub do Hiszpanii wahała się)
tak na poprawę humoru!!
do zaś ;-)
P.S.
w pracy dalej nie wiedza o radosnej nowinie, dalej okazji nie było ;-)
u mnie "stara bieda" aktualnie odliczam czas do wakacji ----> 13.06 i Chorwacja
brzuch trochę rośnie, raz na czas jakiś prąd przejdzie ale jeszcze regularnie to nie - czekam na więcej
a jutro USG i może będzie ten ogonek (trzymajcie kciuki) ale jak nie będzie ogonka to trudno, będzie powód na trzecia próbę hihi
przesyłam moc fluidów i pozdrawiam wszystkich !!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
(info dla "starej ekipy" podczytuje grudniowi i ssmama wróciła w nowej odsłonie, ale już wypędzona ponad miesiąc się utrzymała - tym razem była tegoroczna maturzystka i miała [powiedzieć rodzica dopiero po maturach, chłopak się nie zachwycił a kilka dni przed matura poleciała do stanów na wycinaczkę - chyba do texasu nie jestem pewna, a po maturze maiła jechać na studia do USA i tam rodzic...lub do Hiszpanii wahała się)
tak na poprawę humoru!!
do zaś ;-)
P.S.
w pracy dalej nie wiedza o radosnej nowinie, dalej okazji nie było ;-)
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-)
Blair gratulacje z okazji zaręczyn, pierścionek piękny i bardzoooo efektowny!
AsiaSzw .... Paryż super! Też bardzo chciałam z mężem się tam wybrać, choćby na pare dni ale jakoś nigdy się nie składa. Jednak w marzeniach moich pozostaje. Tobie zycze cudownego czasu w tym romantycznym mieście
Bada m. &&&&&& za jutro!!!
lalka ciężko napisać coś sensownego w takiej sytuacji. Mam nadzieje, ze traficie do dobrej kliniki i wspaniałego lekarza! Oglądałam program na TLC gdzie para zaszła w upragnioną ciąże właśnie po biopsji jądra w celu pozyskania zdrowych plemników! Potem in-vitro ktore zakończyło się pełnym sukcesem i tobie tego z całego serca życzę!!! Czeka ciebie i męża/ partnera długa droga, ale nie poddawajcie się, bo warto walczyć!
witam wszystkie nowe staraczki!
Wszystkim mamusiom gratuluje cudownych maluszków pod sercem. Niech zdrowo rosną!
A ja czekam na @, brzuch zaczyna boleć wiec to kwestia czasu. Cóż to by było na tyle!
Miłego wieczoru!;-)
Blair gratulacje z okazji zaręczyn, pierścionek piękny i bardzoooo efektowny!
AsiaSzw .... Paryż super! Też bardzo chciałam z mężem się tam wybrać, choćby na pare dni ale jakoś nigdy się nie składa. Jednak w marzeniach moich pozostaje. Tobie zycze cudownego czasu w tym romantycznym mieście
Bada m. &&&&&& za jutro!!!
lalka ciężko napisać coś sensownego w takiej sytuacji. Mam nadzieje, ze traficie do dobrej kliniki i wspaniałego lekarza! Oglądałam program na TLC gdzie para zaszła w upragnioną ciąże właśnie po biopsji jądra w celu pozyskania zdrowych plemników! Potem in-vitro ktore zakończyło się pełnym sukcesem i tobie tego z całego serca życzę!!! Czeka ciebie i męża/ partnera długa droga, ale nie poddawajcie się, bo warto walczyć!
witam wszystkie nowe staraczki!
Wszystkim mamusiom gratuluje cudownych maluszków pod sercem. Niech zdrowo rosną!
A ja czekam na @, brzuch zaczyna boleć wiec to kwestia czasu. Cóż to by było na tyle!
Miłego wieczoru!;-)
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Goska hahah wspólny wróg :-)
gabis
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
Lalka, kochana przykro mi że takie wieści ale glowa do góry. Musi sie przeciez w końcu udać. I trzymam za Was mocno kciuki.
Jolasia daj znac jak twoja beta. Oby twoje przypuszczenia sie nie sprawdzily.
Susel a co u ciebie?
Bada.m kciuki za II kreseczki.
Manowce, Majdaczek witajcie. I powodzenia.
Ja umowilam na poniedziałek męża na badanie nasienia. Zobaczymy co wyjdzie.
Moj tata nadal w szpitalu. Operacja nic nie dala. Mowie Wam juz trace nadzieje ze bedzie dobrze.
Milego wieczorka.
Lalka, kochana przykro mi że takie wieści ale glowa do góry. Musi sie przeciez w końcu udać. I trzymam za Was mocno kciuki.
Jolasia daj znac jak twoja beta. Oby twoje przypuszczenia sie nie sprawdzily.
Susel a co u ciebie?
Bada.m kciuki za II kreseczki.
Manowce, Majdaczek witajcie. I powodzenia.
Ja umowilam na poniedziałek męża na badanie nasienia. Zobaczymy co wyjdzie.
Moj tata nadal w szpitalu. Operacja nic nie dala. Mowie Wam juz trace nadzieje ze bedzie dobrze.
Milego wieczorka.
Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze Gabis jak to jest ze wy umawiacie swoich mezczyzn na badanie, u nas powiedziano mi ze od 8-16 zapraszamy i jak to kolejka kto ostatni do pokoju zwierzen. Jestem zalamana tym.
Mam nadzieje ze twoj tata poczuje sie lepiej.
Mam nadzieje ze twoj tata poczuje sie lepiej.